Jövő májusban lehetnek az EP-választások

A bejutási küszöb a magyar EP-választáson 5 százalék.

2018. január 12. 10:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Újra a rivális nagyhatalmak lettek az USA fő ellenségei James Mattis, amerikai védelmi miniszter immár nem a terrorizmus elleni, hanem a Kína gyors katonai terjeszkedése és az amerikai megítélés szerint egyre agresszívabb Oroszország elleni fellépést nevezte meg az Egyesült Államok nemzetvédelmi prioritásának.
Újabb erős földrengés rázta meg Mexikót Egyelőre nem jött hír halottakról vagy komoly károkról.
Egy volt terrorista segített megakadályozni a merényleteket Libanonban Fél év alatt tízet hiúsítottak meg a beépített ügynök segítségével.
A rénszarvasok érdekében nem épülhet szélerőmű Norvégiában Tavaly egy hét alatt 110 rénszarvast gázoltak el vonatok.
Megtámadtak két őrt egy francia börtönben Egyiküknek a nyakát is megvágták.
Elfogták a férfit, aki terroristáknak adott el hamis útleveleket A pakisztáni férfi csak pár száz dollárért árulta őket.

Top hírek:
Korlátozzák a vízhasználatot Fokvárosban Napi 50 liter vizet használhatnak a háztartások. Különben április végén nem fog víz folyni a csapokból.
Terrorista merényletre emlékeztető ámokfutás Rióban Autóval száguldozott a Copacabana egyik sétálóutcájában.
Százak tüntettek Haitin Trump "pöcegödrös" kijelentése miatt Port-au-Prince-ban több százan vonultak utcára azt követően, hogy a hírek szerint az amerikai elnök egy korábbi, a bevándorlással kapcsolatos tanácskozáson "pöcegödör országoknak" nevezte a haiti, salvadori, valamint afrikai bevándorlók szülőhazáit.
The Guardian: szexuálisan zaklattak több ENSZ-dolgozót A brit napilap információi szerint az áldozatok esetleges panaszai következmény nélkül maradtak, az elkövetők pedig büntetlenül folytathatják tevékenységüket.
Elfogták a férfit, aki terroristáknak adott el hamis útleveleket A pakisztáni férfi csak pár száz dollárért árulta őket.
Megtámadtak két őrt egy francia börtönben Egyiküknek a nyakát is megvágták.