Heidi Klum volt a legmerészebb az esti gálán - Mélyen kivágott ruhát húzott

Képeken a Critics' Choice-gála legdögösebb szettjei.

2018. január 12. 11:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Heidi Klum már megint pucér, és eléggé dögös A 44 éves sztármodell nem bírja vetkőzés nélkül
Heidi Klum félpucéran ölelte fiatal pasiját fotók 18+ Nem szégyenlősködött Heidi Klum, az egykori német szupermodell a mexikói nyaralásán bátran napozott egy szál bugyiban, és fiatal fiújával is arcpirítóan viselkedett. Klum nyáron ünnepli a 45. születés...
Heidi Klum félmeztelenül nyalta-falta 16 évvel fiatalabb pasiját Sikerült még inkább felforrósítani a meleg mexikói levegőt.

Ááá, Heidi Klum a Tokio Hotel gitárosával jött össze Tom Kaulitz 16 évvel fiatalabb a szupermodellnél. Egy forgatási szünetben látták őket smárolni.
Hungary's One Day competing at Cannes Festival Hungarian director Zsofia Szilagyi's debut feature length title One Day has been selected to compete at this year's Cannes Film Festival's International Critics' Week, a parallel s...
Chaning Tatum négyéves kislánya díjátadón debütált A színész és felesége elvitte a kis Everlyt a The Kids Choice Awardsra.
Felismeri, idén melyik celebeket trutymózták le? A Nickelodeon Kids' Choice díjkiosztóján fröcsögött a trutymó idén is, plusz volt egy menet hógolyózás is. Mutatjuk az áldozatokat, de előbb lehet tippelni.