Hosszú Katinka mesés estélyit húzott - Gyönyörű volt az Év Sportolója Gálán

Hosszú Katinka az év női sportolója, Shane Tusup az év edzője lett, de nem együtt gáláztak.

2018. január 12. 12:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hosszú Katinka: Ha többet nyilatkoznék, nem pletykálnának? A magyar úszónő interjúban beszélt a 2017-es év sikereiről és kudarcairól, valamint a róla és Tusupról keringő pletykákról.
Nagyon furcsa fejlemény a Hosszú Katinka-ügyben Erre nem igazán lehetett számítani.
Katinka dönt férje fizetéséről Hosszú Katinka kivehet a férje zsebéből havi egymillió forintot. Most ugyanis mindenki az úszónő bejelentését várja, hogy ki lesz az edzője. Ha pedig ez nem Shane Tusup, akkor a havi egymillió forinto...
Millióktól eshet el Hosszú Katinka miatt Shane Súlyos milliókkal rövidítheti meg Tusupot az úszónő, ha házassági válságuk miatt nem őt választja edzőjének.
Íme, aki Shane Tusup helyett segíti Hosszú Katinkát Hosszú Katinka és Shane Tusup válságba jutott házassága miatt a háromszoros olimpiai bajnok még mindig nem amerikai férjével készül.
Kitálaltak Hosszú Katinkáék viszonyáról Hosszú Katinka és edző-férje nem tudta az uszodán kívül hagyni magánéletét - mondta Földházi Dávid.

Tusup könnyei sem enyhítették meg Hosszú Katinka szívét Messze lehet még a békülés a sztárpár tagjai között.
Hosszú Katinka: nincs megalkuvás A hatodik alkalommal az év sportolójának választott úszó elárulta, honnan merít energiát a sikereihez.
Ő lett az év női sportolója Hosszú Katinka, Babos Tímea és Márton Anita reménykedhetett.
Hosszú Katinka csattanós válasza A sportpszichológus szerint nem szabad összekeverni a valóságot a sajtóban megjelenő képpel. Ráskó Eszter arról beszélt, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó hamarosan csattanós választ fog adni a ...
Magyar edzők segítenének Hosszú Katinkának Az SzPress Hírszolgálat annak kapcsán kereste meg a három edzőt, hogy az utóbbi hetekben Hosszú Katinka és Shane Tusup viszonyának megromlásáról hallani.
Fotó: együtt, mosolyogva hagyta el az uszodát Hosszú Katinka és Shane Tusup Fordulat az ügyben?