Bizarrul hangozhat, de isteni a forralt sör, és meghűlésre is jó - Kóstold meg hétvégén!

Szuper hétvégi programokat mutatunk.

2018. január 12. 14:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Álmodj velem! - 76. rész Maia elmegy Rafael-hez, a férfi azonban látni sem akarja. Pablo visszaáll testőrnek, Antonia pedig egyre közelebb akar hozzá kerülni. Tulia továbbra sem veszi tudomásul, hogy Christian megbocsátást érdemel. 
Jimmyvel készít műsort Peter Srámek Nemrég még az elhunyt Jimmyvel énekelt duettet Peter Srámek, most kapott egy új műsort, amit a példaképével készíthet. 
Így becézi egymást Harry herceg és Meghan Markle Ez a nap csak a brit királyi családról szól, íme még egy jópofaság.
Betörtek Taylor Swift házába A pasi még le is zuhanyzott és meg is pihent a luxus ingatlanban. Elég ijesztő, nem?
Ezt a 7 dolgot biztosan nem tudtad Demi Moore-ról Demi Moore több híres film szerepét tudhatja maga mögött, igazi szeximbólum, akinek talán te is rajongója vagy, ám ezeket az információkat biztosan nem tudtad róla!
Ő Kendall Jenner új pasija? A sztármodell állítólag nagyon flörtölősre vette a figurát egy ismert zenésszel, és a rajongók már arról pletykálnak, hogy van köztük valami!

Top hírek:
Demcsák Zsuzsa újra szerelmes - A reggeli műsorban kotyogta ki Demcsák Zsuzsa a magánéletéről is beszélt a Reggeliben.
Cowboyok és űrlények - szombat 21.30 Ajánló - Szereplők: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Clancy Brown
Friss, ízes, medvehagymás sajtkrém: ezt kend a kenyeredre vaj helyett Igazi tavaszias, üdítő kence: a medvehagymás sajtkrémnek nincs párja.
Így néz ki most a rég látott Katona Klári - A 64 éves énekesnőnek saját könyve jelent meg Katona Klári, a magyar könnyűzene egyik legendás énekesnője most könyvével turnézik.
Fotókon Prokopp Dóra 17 éves lánya - Bora keresett modell lett Prokopp Dóra lánya, Bora egyre népszerűbb modellé válik.
Rengetegen dohányoznak a tilosban 30 ezer forintra bírságolhatják azokat, akik tiltott helyen, például buszmegállókban dohányoznak. Ennek ellenére sokan megteszik. A Tények stábja több olyan utast is talált, akiket nem érdekelt, hogy olyan helyen cigarettáznak, ahol nem szabad. Ezzel viszont zavarhatják a többi várakozót és az arra járókat .