Sajttal, sonkával töltött hústekercs - Ez biztosan nem lesz száraz

Ez a sonkás-sajtos hústekercs túltesz a legfinomabb fasírtokon is.

2018. január 12. 16:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Bujkál a sofőr a gyászolók elől - egy éve történt a 17 áldozatot követelő veronai tragédia Pontosan egy éve vesztette életét 17 utas a veronai buszbalesetben. A Borsnak sikerült megszólaltatnia a bujkáló buszsofőr anyósát, V. János azonban továbbra is hallgat.
Naponta vall szerelmet Tilla A műsorvezető fiatalon nem akart megnősülni, de terveit felülírta a szerelem. Két évtizede osztoznak mindenen, még ha Tilla az agyára is megy néha Krisztának.
Hargitay: Hosszú Katinkánál fontosabb a férje! Több potenciál van Shane Tusupban, mint Hosszú Katinkában, akinek pályafutása maximum öt évig tarthat, míg edző-férje akár 40 évig is tréningezhet úszókat vallja a volt úszókapitány, Hargitay András.
Blitz (Teljes film) London Dél-keleti körzetében egy sorozatgyilkos szedi az áldozatait, akik kivétel nélkül mind rendőrök. A rendőrfőkapitány a tapasztalt, kemény és ugyanakkor a balhékról is híres Brant nyomozót (Jason Statham) állítja rá az ügyre.
Pénzt vagy éveket! - II. évad 15. adás 1. rész Konta Barbara és Halász Gábor érkezett, és próbált megtartani minél több pénzt a rendelkezésükre álló 10 millió forintból. A páros remekül vette a nehéznek tűnő helyzeteket is a stúdióban...
Halász Gábor feljelentette az ˝autótolvajt˝, de kiderült, hogy ő a ˝tettes˝... Egy alkalommal Halász Gábor autóval indult szórakozni. Törvénytisztelő állampolgár lévén azonban hazafelé már taxiba ült. Másnap hatalmas meglepetés érte, amikor autóját kezdte keresni...

Top hírek:
Meglepődsz, mit művel Charlotte a kis Györggyel - A királynő szólta el magát Katalin és Vilmos gyermekei között megvan a hierarchia.
Stílusosabb, mint Katalin - Meghan Markle ilyen csinos volt tegnap Wales-ben Tündökölt Harry herceg oldalán az egykori sorozatsztár.
Mi számít magas vérnyomásnak? Komoly változás történt az értékekben A szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének érdekében változtattak.
A fejkamera rögzítette: Csak egy hajszálon múlt a motoros élete Mi a képernyőn keresztül is halálra rémültünk.
Hódi Pamela szexi latexnadrágban - Ilyen dögösnek rég láttuk Berki exe szexisebb, mint valaha.
Szakított párjával a TV2 műsorvezetője - A karácsonyt már külön töltötték Orosz Barbara most árulta el, hogy decemberben szakítottak szerelmével.