Szecesszió, klasszicizmus és egy kis szocreál - ez Somogyország sokszínű fővárosa

Ha az ember ki akar mozdulni mostanság egy kicsit a négy fal közül, nagyon nehéz célpontot, helyszínt találni. Ilyenkor lehet jó program egy városnézés.

2018. január 12. 19:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyönyörű estélyiben tündökölt a hercegné - Így lefogyott a szülés után Elképesztően csinos volt a svéd herceg felesége, Sofia Hellqvist.
"Én meg a Gyárfás meg a Fenyő" - régi történettel állt elő a Népszava egykori főszerkesztője Pikáns részleteket osztott meg blogján a Népszava egykori főszerkesztője, Kereszty András arról, milyen volt és milyen lett a lap működése, miután Fenyő János megvásárolta azt. Kereszty több korábbi sztorit is felemlegetett, egyebek mellett azt is, amikor a tudta és ellenőrzése nélkül jelentettek meg egy Gyárfás Tamásról szóló cikket.
Közös pályázat a németekkel
Elképzelhető, hogy Trump egymásra pisilő prostikkal volt egy moszkvai hotelszobában Legalábbis ezt állította az FBI volt igazgatója, aki alig egy évvel kirúgása után övön aluli ütésekkel vágott vissza az őt leváltó amerikai elnöknek.
Durva csalás áldozata lett egy internetes vásárló Csalás miatt nyomoznak a veszprémi rendőrök három bajai lakos ellen.
A kormány segítsége nélkül nagyon megdrágulhat a buszozás Magyarországon A kormány és a biztosításfelügyelet beavatkozását kérik az autóbuszos személyszállítók a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díj drasztikus növekedése miatt - közölte a NiT Hungary...

Top hírek:
Friss fotón Kudlik Júlia - A 72 éves bemondónő most így néz ki Így néznek ki ma a Magyar Televízió legendás bemondói.
Váratlanul kirúgták a magyar műsorvezetőnőt - Ezért kell távoznia Szöllősi Györgyinek Létszámleépítés miatt Szöllősi Györgyinek mennie kell a Hír TV-től.
Még hogy az angolok nem tudnak focizni Barcelonában erre mondják, hogy tiki-taka.
Nahát, ilyen időnk lesz szombatig Az ÉK-i szél viszont megerősödhet.
Újra divat a 90-es évek legnőiesebb rövid frizurája - Így hordd a sztárok kedvenc bobját Idén ismét különösen divatos a 90-es években is imádott, rövid bob fazon.
Az osztrák nyomozók szörnyű gyanúja: Judit testét dobták a Fertő tóba Megbízható rendőrségi források szerint legnagyobb valószínűséggel a darnózseli hentes feleségéé, K. Judité lehetnek a Fertő tóban megtalált testrészek. Ezt jelentette tegnap az Ö24.