Szecesszió, klasszicizmus és egy kis szocreál - ez Somogyország sokszínű fővárosa

Ha az ember ki akar mozdulni mostanság egy kicsit a négy fal közül, nagyon nehéz célpontot, helyszínt találni. Ilyenkor lehet jó program egy városnézés.

2018. január 12. 19:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem hagytam, hogy átnézzenek rajtam Van egy magyar futballedző, aki nem elégedett meg a hazai állóvízzel, és Ausztriában szerez licencet. Eközben már dolgozik, megbecsülik St. Pöltenben. Provokálták, de nem futamodott meg. Mit csinálnak máshogy odaát? Mit gondolnak a magyar ifikről? Orbán Ferenc útja.
Távozik a Magyar Úszó Szövetség főtitkára Batházi Tamás közös megegyezéssel hagyja ott a szervezetet.
Konferenciát rendeznek a közművelődési szakemberképzésről Konferenciát rendeznek a közművelődési szakemberképzésről szerdán Budapesten közművelődési intézmények és képzőintézmények vezetői, továbbá a képzésekért felelős szakemberek részvételével tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának Kultúráért Felelős Államtitkársága az MTI-t.
Negyedével túlárazzák Magyarországon az EU-pénzből fizetett beruházásokat A lobbitevékenység szabályozásának hiányában a nagyvállalatok minden korlát nélkül próbálhatják befolyásolni a döntéseket.
Világméretű képmutatás zajlik - Keményen beleszállt a globális elitbe a sztárközgazdász Branco Milanovic, a vagyoni és jövedelmi egyenlőtlenségek témakörének egyik legismertebb szakértője szerint képmutató dolog, hogy miközben minden évben összegyűlik a világ elitje Davosban, hogy...
Végképp hazavágják a kamupártokat A jövőben érdemes lesz még jobban átgondolni, ki és hol lépjen vissza.

Top hírek:
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
140-nél felúszott az Audi, ami ezután jött, az szinte földöntúli Döbbenetes jelenet az autópályán, de vajon ki vagy mi tett csodát?
Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza. 
Meztelenül kergette a diákokat a tornatanár Durva jelenetek egy amerikai iskolában.