Világörökséggé nyilváníttatnák a baguette-et

A francia pékszövetség a ropogós héjú hosszúkás francia kenyér mellett kampányol.

2018. január 12. 20:39

A cikk folytatása...Friss hírek
Avicii számait játszották az utrechti katedrális harangjai a DJ emlékére Gyászol az egész világ.
Már nem a Suzuki a mi autónk? Új kedvence van a magyaroknak Továbbra is lendületben van a hazai használtautó-piac: 2018 első negyedévében 175 ezer használt személyautó adásvétele zajlott le, ami több mint 11 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi szintet. A JóAutók.hu előrejelzése szerint a kedvező piaci környezetben éves szinten akár 750 ezerre is emelkedhet a belföldi átírások száma a tavalyi 687 ezerről.
Föderális irányba vinné az európai integrációt Macron Európa közös identitása az alapjogok és az emberi jogok tiszteletben tartására épülő liberális demokrácián alapul – jelentette ki Emmanuel Macron francia elnök kedden Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésének az unió jövőjéről folytatott vitájában
Gigantikus horogkereszt lángolt a mezőn Hitler születésnapját ünnepelték az amerikai neonácik.
Tubi: Képzeljétek, képregényhős lettem! A főnök egyik nap behívatott az irodájába. Az első gondolatom az volt, hogy biztos már megint túl sokat mondtam a magamét, mert pár napja még a postást is megugattam a recepción. Nagy nehezen felvonszoltam a fenekemet a kanapéra, és meg sem mertem szólalni. Aztán elindult a fiókja felé. Jutifali, jutifali! ugattam el magam.
A súlyemelő Christine Girard hivatalosan is olimpiai bajnok A kazah Maiya Maneza miatt egy olimpiai bronzot is nyert a kanadai sportoló.

Top hírek:
Ellenzékváltást hirdetett meg sok tízezer ember előtt Márki-Zay Péter Noha sokan azt jósolták, az egy héttel ezelőtti, Kossuth téri tüntetésre összegyűlteknek csak töredéke megy el a most szombati folytatásra, végül mégis sok tízezer ember vonult a Parlament elől a Szabad sajtó útjára. Ott Márki-Zay Péter programbeszéddel felérő felszólalásában a Fidesz által üldözöttek melletti kiállásra hívta fel a tömeget, majd meghirdette a harcot az új ellenzékért.
Trükközéssel lesz a Párbeszédnek önálló frakciója egy szocialista átül Három párbeszédes képviselő jutott be a parlamentbe, az önálló frakcióhoz viszont öt ember kell, így trükközni kellett.
Szanyi nem akar primadonnát a párt élére, indulhat az elnökségért
Csendben vett a kormány kilenc használt mentőhelikoptert Közbeszerzésről szó sem volt.
Két héttel a szíriai gáztámadás után vizsgálódhatnak az ellenőrök Elindultak a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) szakértői Dúmába közölte az orosz külügyminisztérium. Az OPCW küldöttsége több nap késéssel kezdheti meg helyszíni vizsgálatát a kelet-gútai városban, ahol a nyugati országok szerint a szíriai kormányerők április 7-én vegyi fegyvert vetettek be.
25 évig várt a kivégzésére, most mégis kiengedték A férfi, akit barátnője kétéves kislányának megerőszakolásáért és megöléséért ítéltek el, csütörtökön hazamehetett a halálsorról.