18 évvel ezelőtti videó került elő Radics Gigiről

Sosem látott családi felvételt osztott meg.

2018. január 12. 21:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Radics Gigi: Értük fogunk gyertyát gyújtani Az X-Faktor mentora több olyan szerette nélkül karácsonyozik idén, akik szorosan az élete részei voltak.

Friss hírek
Repülő ütközött helikopterrel Németországban Négy ember meghalt a balesetben.
Két friss sikerfilm született: egy háborús és egy gengsztermozi Két premierfilm is elég jól szerepelt az amerikai mozikban.
Hérics Nándor alkotásaiból nyílik tárlat a szegedi Reök-palotában Hérics Nándor alkotásaiból nyílik tárlat a csütörtökön a szegedi Reök-palotában, a kiállítóhely két szintjén a fény segítségével készült alkotásokat és az elmúlt három évtizedben készült könnyűzenei plakátokat láthat a közönség.
Két halottja van a kentuckyi iskolai lövöldözésnek Tizenhét sebesültet kórházban ápolnak, az elkövetőt elfogták.
4,8 százalék is lehetett az éves magyar GDP-növekedés A legfrissebb londoni előrejelzés szerint 4,8 százalékkal is bővülhetett a magyar hazai össztermék (GDP) éves összevetésben a tavalyi utolsó negyedévben. A londoni elemzői közösségen belül azonban továbbra sem konszenzusos várakozás a magyar monetáris politika esetleges szigorítása.
Hatalmas krokodillal úszott a férfi, mégis más miatt vonta magára a figyelmet Nem mindennapi dologra vállalkozott az ausztrál John Rutherford, aki egy hatalmas kifejlett krokodillal úszott egy medencében, igaz el voltak kerítve egymástól. Ahogy azt a Mirror is megjegyzi, ez bizony olyan dolog, amitől a legtöbben frászt kapnak, de minimum megnövekedik az ember pulzusszáma. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a férfi sem magától ugrott a medencébe, unokaöccse Cameron De Jong vette neki ajándékba a lehetőséget egy ausztrál krokodilparkban, a Crocosaurus Cove-ban amivel Rutherford élt is végül.

Radics Gigi smink nélküli képet posztolt Miért visel egyáltalán sminket, ha ilyen szép?!
Ez a gyönyörű nő Radics Gigi anyukája - Te is a barátnőjének nézted? Radics Gigi anyukája elképesztően fiatalos, de rajta kívül más sztár is megmutatta már az édesanyját.

Top hírek:
Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
140-nél felúszott az Audi, ami ezután jött, az szinte földöntúli Döbbenetes jelenet az autópályán, de vajon ki vagy mi tett csodát?
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.
Menesztették a népszerű magyar műsorvezetőt - Váratlanul szűnt meg 2 műsora Kadarkai Endre mindkét műsora megszűnik a Story TV-n.
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza.