Nehogy már Esterházy Péter születésnapján ünnepeljük a magyar prózát!

Az Írószövetség és az MMA mindent megtesz, hogy ez a csúfság ne történhessen meg.

2018. január 12. 21:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Inkább két ünnepnapja is lesz a magyar prózának, miután az elsőt Esterházy Péter születésnapjára szervezték meg A Fidesz-közeli Magyar Írószövetség gyorsan szervezett egy másik ünnepnapot is, de állítják, nem Esterházy személyével van bajuk. Nekik rögtön leesett az állami támogatás is a programhoz.

Friss hírek
Esélyesek lehetünk a legjobb európai úti cél címre Február 8-ig lehet szavazni a legjobb európai úti célokra a European Best Destinations versenyén, amelyre a szervezet Budapestet is jelölte - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.
Napi horoszkóp - január 21 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Nem valószínű, hogy Nagy-Britannia visszalépne az EU-ba A brit kormány második legmagasabb rangú tisztviselője szerint nem valószínű, hogy Nagy-Britannia újból csatlakozna az Európai Unióhoz, ha az jelenlegi formájában működik a jövőben is. David Lidington szombaton megjelent lapnyilatkozatában ugyanakkor utalást tett arra, hogy ha az EU átalakul, a jövőbeni brit döntéshozók megfontolhatják, hogy az új szerkezetű európai együttműködési formával milyen kapcsolatrendszert alakítsanak ki.
Aszteroida közelít a Föld felé - Februárban érkezik Ha becsapódik komoly károkat okoz.
Így változnak az átlagkeresetek teljes munkaidőben foglalkoztatottak; havi nettó átlagkereset; költségvetés és a versenyszféra; forint/hó
Tiramisu egy kis csavarral - Ezután elfelejted az eredeti verziót A tiramisut nagyon könnyű szeretni. Ha pedig te is szereted ezt a kávés desszertet, akkor ezért a verziójáért egyszerűen odáig leszel, hiszen könnyebben és gyorsabban elkészül mint a megszokott.

Nem szeretné az Írószövetség, hogy Esterházy születésnapja legyen a magyar próza napja A könyvkiadók felvetették, hogy Esterházy Péter születésnapján ünnepeljék a magyar próza napját, az Írószövetség kitalált valami egészen mást.
Tudja kik azok az ellenőrangyalok? Spiró elmagyarázza (videó) Van egy remek előadás évente néhányszor a budapesti Katona József Színházban. Az Össz-hang egyfajta irodalmi all-star felolvasóest minőségi zenei betétekkel. A kortárs magyar irodalom három nagyágyúj...

Top hírek:
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Magyar Idők: Tiborcz cége azt csinálta, amit Simicska mondott 2012 elejétől nagyjából egy évig Simicska szava döntött a Tiborcz-féle Eliosban - írja a Magyar Idők.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Jutott Altus-pénz a DK-nak is Három alkalommal, összesen nyolcvanötmillió forint kölcsönt nyújtott Gyurcsány Ferencék családi vállalkozása, az Altus a Demokratikus Koalíciónak derül ki abból a levélből, amelyben Dobrev Klára magyarázta a jegybanknak a Czeglédy Csaba vezette Human Operator Zrt.-nek adott hiteleket. Utóbbiak miatt az MNB ugyanis piacfelügyeleti eljárást indított a társaság ellen.
Átlépte a 300 ezres nézőszámot A Viszkis Újabb mérföldkőhöz érkezett az Ambrus Attiláról szóló akciófilm.
Drakers - A Ferrari pilótái - 7. rész A Rivera fivérek titka