Nehogy már Esterházy Péter születésnapján ünnepeljük a magyar prózát!

Az Írószövetség és az MMA mindent megtesz, hogy ez a csúfság ne történhessen meg.

2018. január 12. 21:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem a kormány szégyene, hanem mindnyájunké, enyém, tied, övé Esterházy Péter írásai ma különösen szívszorítóak.

Friss hírek
Ritkán látható állatok népesítik be a szegedi vadasparkot A legtöbb veszélyeztetett állatot tartó magyar állatkertben némi szerencsével még tatut is simogathatunk.
Schiffer: A kétharmad számomra is fejbekólintó volt A közvélemény kutatók előre megjósolták a választások eredményét, de az ellenzék kormányváltó hangulatot vízionált és ehhez állította be az elvárásait
Breaking: Mészáros Lőrinc lemond a polgármesteri címéről Megtörténik, amire senki sem számított. Mészáros meg sem várja a jövő évi önkormányzati választásokat, idő előtt visszavonul a polgármesterségtől.
Csodákat adott Szegednek a magyar Gaudí Magyar Ede nevét jórészt csak a szegediek ismerik, pedig munkái alapján Európa legnagyobbjai közt kellene emlegetnünk.
Felfedeztük a szegedi zsinagóga csodáit A világ negyedik legnagyobb zsidó imaházában jártunk.
Szeged főterén áll az ország egyetlen modern székesegyháza Bejártuk a Szeged-Csanádi Egyházmegye központját jelentő templomot, a két világháború közt épült legnagyobb magyar egyházi épületet. Csodákat láttunk.

Az írók már gyakorolják a bebörtönöztetést Esterházy Péter tiszteletére rendeztek irodalmi focikupát egy pokoli hőbuborékban.
Szövegséták Esterházy Péterrel a Radnóti Színházban Esterházy Péter kötetben most megjelenő publicisztikai írásaiból szemezgetnek a Radnóti Színház színművészei április 15-én. [...] Bővebben!

Top hírek:
Eloltották a győrújbaráti raktártüzet, autókat is ki kellett menteni Egy 700 négyzetméteres raktárépületben ütött ki tűz, de a szomszédos helyiségre is átterjedtek a lángok.
Demcsák Zsuzsa újra szerelmes - A reggeli műsorban kotyogta ki Demcsák Zsuzsa a magánéletéről is beszélt a Reggeliben.
Euró tízmilliárdokat vennének el Közép- és Kelet-Európától Azt is elvárnák, hogy a tagállamok nagyobb önerővel szálljanak be a beruházásokba.
Három autó karambolozott Marcaltő közelében A balesetben többen megsérültek.
Frontális baleset: A síneken landolt az Audi A fekete sportautós a XIX. kerületi Europark mellett karambolozott egy szürke BMW-ssel vasárnap délután.
Bazi nagy török összefogás: kijátszották Erdogan trükközését Tizenöt képviselő az utolsó pillanatban átült a legesélyesebb, de kitiltott pártba. Így mégis indulhatnak,