Illiberális píszígyűlölőt vagy unalmas nyugatost akarnak a csehek?

A szocdem Milos Zeman minden botlása ellenére jó eséllyel újra győzhet a nyugatos ellenjelölttel szemben.

2018. január 13. 0:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Folytatódik a cseh kormányalakítási hercehurca: Babis Zemantól kért tanácsot Milos Zeman államfő azt javasolta Andrej Babis ügyvezető miniszterelnöknek, hogy az új cseh kormány megalakításáról ezentúl a Szabadság és Közvetlen Demokrácia (SPD) mozgalommal, valamint Cseh- és Mor...
Milos Zeman cseh államfő táviratban gratulált Orbán Viktornak Milos Zeman megelégedéssel állapította meg, hogy a cseh-magyar kapcsolatok az EU, a NATO és a V4-ek keretében is magas színvonalúak és sikeresen fejlődnek.

Friss hírek
Gigantikus horogkereszt lángolt a mezőn Hitler születésnapját ünnepelték az amerikai neonácik.
A német kormány irodát nyitott Irakban, hogy segítse a menekültek visszatérését Első körben 12 ezer irakinak kellene visszatérnie Németországból.
Áll a bál: a tréner ezért haragudott meg a Nemzeti Sportra Érdekesen alakult a sajtótájékoztató.
Bruce Willis reklámjánál vannak ezerszer jobb magyar példák A színész olyan lelkesedéssel iszik energiaitalt kávé helyett, hogy megnéztük, milyen külföldi sztárok adták még az arcukat és a nevüket hazai márkákhoz.
Kortársunk Csehov címmel nyílik kiállítás a Bajor Gizi Színészmúzeumban Kortársunk Csehov címmel nyílik kiállítás az orosz drámaíró műveinek magyarországi előadás-történetéről a Bajor Gizi Színészmúzeumban szerdán.
Stormdivers - a Resogun fejlesztőinek új játéka A káprázatos neon shoot 'em up-jairól híres Housemarque stúdió bejelentette a legújabb játékát. A Stormdivers eltér az eddigi formulától, egy olyan multiplayer-központú címet kapunk, amely kicsit sem hasonlít a cég korábbi munkáira.

A cseh elnök kivizsgáltatja, nem Csehországból származott-e a méreg Milos Zeman utasította a cseh elhárítást, ellenőrizze, vajon nem cseh területen gyártották-e a Szergej Szkripal és lánya ellen használt idegmérget.
Zeman gratulált Putyinnak, szívesen látná Prágában Milos Zeman cseh államfő hétfőn táviratban gratulált Vlagyimir Putyin orosz elnöknek megválasztásához, és közölte vele, hogy szívesen látná Prágában

Top hírek:
Ellenzékváltást hirdetett meg sok tízezer ember előtt Márki-Zay Péter Noha sokan azt jósolták, az egy héttel ezelőtti, Kossuth téri tüntetésre összegyűlteknek csak töredéke megy el a most szombati folytatásra, végül mégis sok tízezer ember vonult a Parlament elől a Szabad sajtó útjára. Ott Márki-Zay Péter programbeszéddel felérő felszólalásában a Fidesz által üldözöttek melletti kiállásra hívta fel a tömeget, majd meghirdette a harcot az új ellenzékért.
Emberi mulasztás miatt bénult meg Tokió belvárosa Hangosbeszélőkön jelentették be a terrortámadást Tokió központjában, de téves riasztás volt.
Trükközéssel lesz a Párbeszédnek önálló frakciója egy szocialista átül Három párbeszédes képviselő jutott be a parlamentbe, az önálló frakcióhoz viszont öt ember kell, így trükközni kellett.
Szanyi nem akar primadonnát a párt élére, indulhat az elnökségért
Csendben vett a kormány kilenc használt mentőhelikoptert Közbeszerzésről szó sem volt.
Két héttel a szíriai gáztámadás után vizsgálódhatnak az ellenőrök Elindultak a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) szakértői Dúmába közölte az orosz külügyminisztérium. Az OPCW küldöttsége több nap késéssel kezdheti meg helyszíni vizsgálatát a kelet-gútai városban, ahol a nyugati országok szerint a szíriai kormányerők április 7-én vegyi fegyvert vetettek be.