Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól

A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.

2018. január 23. 5:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új oldalt nyitott meg a Facebook, magyar nyelven is elérhető, tippekkel-trükkökkel A Facebook számára elemi érdek, hogy a felnövekvő generáció ne féljen a Facebooktól, hanem használni akarja azt. Ennek kapcsán indítottak egy új, edukációs portált.

Randiapp a Facebooktól Hamarosan teljes tevékenységünk történetét letörölhetjük.
Mintha meg sem történt volna az adatbotrány a Facebooknál Az adatkiszivárogtatási botrány ellenére nem pártoltak el az emberek a Facebooktól, a felhasználók száma tovább nőtt az első negyedévben. A hirdetők sem kezdték el elhagyni a platformot, a hirdetési.....
Letölthető kémprogramokat terjeszt a Facebookon és a Google Playen Észak-Korea Egészen váratlan helyeken támadnak az észak-koreai hackerek, fedezték fel a McAfee kutatói.
A Google-nek már nem az a legfőbb parancsolata, hogy Ne légy gonosz! Egyre nehezebb összeegyeztetni a katonai célú fejlesztéseket az ilyen jellegű elvárásokkal.
Ez történt: elárulta a Google, melyik magyar városokban frissítik a Street View képeit Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit nézzük, mi történt a héten.

Problémák a Huawei és Honor mobilokon egy Google frissítés után A Google Play-szolgáltatások friss verziója több készüléken alkalmazáshibákat hozott. A javításon már dolgoznak, addig kaptunk egy átmeneti megoldást.
Indul a Google új zenei előfizetése Jövő héten, május 22-én indítja a Google a következő generációs zenei szolgáltatását. A YouTube Music névre keresztelt új előfizetéses rendszerrel újra a Spotify és az Apple Music ellen indul versenyb...
Jön a YouTube Music: a Google újra megpróbálkozik a streamelős zenebiznisszel Újabb zenés alkalmazást indít a Google, május 22-én startol a YouTube Music.
Kémkedéssel vádolta meg az Oracle a Google-t Hirtelen nagyon elmérgesedett a két techóriás közt a viszony, egyre durvább az adok-kapok.
Jelentős változás az Android frissítésében A Google meg fogja követelni a gyártóktól, hogy rendszeres biztonsági frissítéseket adjanak ki okostelefonjaikhoz.
Androidos telefonja van? Jó eséllyel önt is érinti a változás, amellyel a gyártók közé csapnak Új időszak köszönt be az androidos mobilvilágban: a Google megelégelte, hogy a kiadott frissítések egy része későn, rosszabb esetben pedig soha nem jut el a készülékekre. Nyomásgyakorlással igyekszik...