Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól

A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.

2018. január 23. 5:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pénzt fizettetnének a Facebookkal a cikkekért Rupert Murdoch a kábeltévéknél alkalmazott fizetési modellt javasolja Zuckerbergnek.
Az egyik médiamágnás fizetésre kötelezné a Facebookot és a Google-t Rupert Murdoch amerikai médiamágnás hétfőn nyílt levélben szólította fel a Facebook és a Google internetes óriáscégek tulajdonosait, hogy fizessenek a tekintélyes sajgóorgánumoknak a tőlük átvett hite...
Kínai kém lehet a magyar modell milliárdos amerikai barátnője Decemberben a nemzetközi sajtót is megjárta, hogy egy magyar modell, Zahorán Bertold a nála 26 évvel idősebb Wendi Denggel jár, aki az amerikai milliárdos Rupert Murdoch korábbi felesége. A magyar mod...
Szavazz: szerinted jó ötlet a havidíjas videojáték? Xbox Game Pass, PlayStation Now, Google Yeti, EA Access - szépen lassan haladunk a játékipar Netflixes megoldásai felé. Véleményezzétek!
A gamerek Netflixén dolgozik a Google Készül a Yeti névre hallgató játékos streamingszolgáltatás: vezeték nélküli kontrollerrel játszhatunk majd a tévén.
Phjonghcsang - 1500 helyett tizenötezer tojást rendeltek a szakácsok A Google Fordító "segített".

Betörne a videojáték-üzletbe a Google? Dedikált játékkonzol is készülhet a Yeti streamingszolgáltatás mellé.
A Microsoft rémálmát úgy hívják: Google Chrome A szoftveróriás hiába igyekszik, nem tudja utolérni böngészőjével a Chrome-t. Igaz, ebben szerepet játszik az Edge ügyetlen frissítési rendszere is.
Harci szövetségbe tömörülnek a Facebook és a Google egykori építői A közösségi média és az okostelefonok káros hatásai, így egykori cégeik ellen akarnak küzdeni.
Megszerezte a HTC mérnökeit a Google Ezáltal a jövőben a Pixel-család fejlesztése házon belül zajlik majd.
Megijedtek a Google befektetői Nem hozta a Google anyavállalata, az Alphabet a tőle megszokott számokat a negyedik negyedévben. A 25,9 milliárd dolláros árbevétel megfelelt a várakozásoknak, azonban a 9,7 dolláros tisztított EPS el...
Így teljesítettek a nagy techcégek Története legjobb profitját produkálta az Amazon internetes áruház. A technológiai szektor más óriásai, például az Apple is nagyot kaszált, míg a Google gazdája, az Alphabet veszteséget jelentett.