Sajtótörténeti pillanat a kormányzati sajtóban

Videós lapszemlénk a kormányzati és ellenzéki sajtó bugyraiból, tegnapi hírek, és Szöllősi György bátor kiállása.

2018. január 23. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sajtókamaráról szőnek terveket Felcsúton Szöllősi György szerint érdemes lenne jobban megválogatni, hogy ki és milyen körülmények között írjon újságot.

Friss hírek
Dvorák Stabat Matere hangzik el a Nemzeti Filharmonikusok előadásában Dvorák Stabat Mater című műve hangzik el a Nemzeti Filharmonikusok előadásában Carlo Montanaro vezényletével február 21-én a Zeneakadémián.
Jamie Foxx nagyon, de tényleg NAGYON nem szeretne barátnőjéről, Katie Holmesról beszélni
Itt nézheti élőben A Dal második elődöntőjét A Dunán és a Duna World csatornán 20 óra 30 perctől élőben látható showműsorból négyen jutnak be a döntőbe.
Lezárták az S. Ábellel szembeni nyomozást A 30 éves férfi az újbudai lakásában háztartási vegyszerekből robbanóanyagot csinált.
A parlamenten kívül is harcolna a Momentum Hologramos beszédet mondott Fekete-Győr András a párt kampánynyitóján. Katarzis nem volt, de szerintük övék a legjobb program.
Öt szám, amelyekben reménykedni lehetett

Tusup magyarul kért bocsánatot Jöhet a kibékülés? ˝Ebben a néhány percben Shane Tusup a tökéletes ellentéte volt annak a képnek, ami az elmúlt években Magyarországon róla kialakult˝ fogalmazott a Mokkában Szöllősi György, az év edzőjének választott a...

Top hírek:
Vizet fakaszt a tavasz egy montenegrói fából
Otthon kapott ki a Hertha Dárdai Pál csapata a kiesés ellen menekülő Mainztól szenvedett 2-0-s vereséget.
Milliókkal tartozott VV Fanni elrablója Többmilliós adósságban úszik B. László, aki a Fanni eltűnése előtti napokban ügyvédeket hívogatott. Ám lapunk legnagyobb megdöbbenésére nem magának, hanem egy, Fanni családjának sem ismeretlen, Erika nevű nő számára.
Berki Krisztián: A fájdalom része az életemnek Be kellett vállalnia az újabb műtétet, mert a civil életében sem tudta volna úgy használni a karját, ahogy szerette volna.
Christina Aguilera legutóbbi posztja tömény erotika Meztelenség. Fürdőkád. Habok.
Ő Szilágyi János híres felesége - Györgyi még Emmy-díjat is kapott Vidák Györgyi már harminc éve él boldog házasságban Szilágyi Jánossal.