Tökéletes sör 7 másodperc alatt

Sörcsapolás és űrtechnológia?

2018. február 5. 20:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Cserhalmi György 70 éves Színész vagyok, földönfutó szabad ember. [...] Bővebben!
Színpadon a menekültek téli utazása Frankfurt és Berlin után újra látható lesz Budapesten Mundruczó Kornél koncertszínházi előadása, a Winterreise, ami már a nemzetközi színpadokon is bizonyított. [...] Bővebben!
Mackókiállítás a Jókai Színházban A Békéscsabai Jókai Színház bemutatta Alan Alexander Milne Micimackó című mesejátékát Tege Antal rendezésében.
Hétfőn kezdődik a Cziffra Fesztivál Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.
A skót klánalapító, a skizofrén és a püspök öt királyi fattyú a magyar történelemből Egészen bizonyos, hogy a magyar királyok törvénytelen gyermekek egész seregét nemzették az évszázadok során. Ritka volt azonban, hogy eme természetes gyermekeket hivatalosan is elismerjék. Következzen most öt királyi fattyú a magyar történelemből!
Toy Story-univerzummal bővül a floridai Disneyland Minden idők egyik legjobb animációs meséje elevenedik meg a Disneylandbe látogató gyerekek (és felnőttek) nagy örömére.

Top hírek:
Ha unja a szürkeséget, egy táncoló kulcscsomó, futkározó banánok, macskák, és egy jó dal feldobja majd (videó) Egyik kedvencünk, Courtney Barnett új számmal tért vissza. Hamarosan az új album is érkezik. De akkor már szép május lesz, és nem ilyen rút február.
Hétfőn kezdődik a Cziffra Fesztivál Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.
Barlangi hiéna rághatta le egy 65 ezer évvel ezelőtt élt neandervölgyi arcát Mintegy 65 ezer évvel ezelőtt egy méretes ragadozó néhány szakértő szerint egy barlangi hiéna csócsálhatta meg egy minden bizonnyal elhunyt neandervölgyi arcát. A mohó húsevő a Homo sapiens unokatestvérének két fogát is lenyelte, és már a megemésztési folyamat is beindult, amikor valamiért kihányta gyomrának tartalmát, így a fogakat is, állítja egy új tanulmány.
Az orvos, a macskakő és az angol beteg  így írta át egy sikeres műtét a trianoni határokat 94 évvel ezelőtt, február 15-én került sor Magyarország utolsó máig érvényben lévő területi növekedésére ekkor tért haza ugyanis a Népszövetség döntése értelmében két magyar falucska, Somoskő és Somoskőújfalu Nógrád-vármegyében, amihez mesébe illő módon egy sikeres műtét vezetett el.
Raboskodása idején a foglárnét is elcsábította a jóképűségével is elhíresült Sobri Jóska 181 éve, 1837. február 17-én halt meg Sobri Jóska, a leghíresebb bakonyi betyár. Emlékét mesék, dalok, balladák, ponyvaregények sora őrzi, bekerült a német lexikonokba és újságokba, Franciaországban még zenés darab is született róla.
Először látható Magyarországon Offenbach első operája A rajnai sellők február 24-től látható az Erkel Színházban Anger Ferenc rendezésében. [...] Bővebben!