Pohner Ádám nyerte a Bocuse d'Or magyar válogatóját

Széll Tamás zsűrielnök lesz Torinóban.

2018. február 8. 21:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Minőségugrás a magyar gasztronómiában A Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke szerint a mostani volt az eddigi legszínvonalasabb magyar Bocuse d'Or-döntő. Hamvas Zoltán arról is beszélt, hogy sokat tesznek azért, hogy a gasztronómiai innovác...
Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse dOr Akadémia elnöke a gasztronómiáról
Csak 24 éves, de mindenkit lefőzött: Pohner Ádám most a legígéretesebb magyar séf Hat magyar szakács kelt versenyre, hogy bebizonyítsák, ott a helyük a Bocuse dOr nemzetközi döntőjén.
Bocuse d'Or - Az izgalmak fokozódnak A "V4 menüsort" Magyarország desszertje, egy újragondolt somlói galuska zárja.
Ismét megrendezik a Bocuse d'Or magyar döntőjét A legjobb magyar szakácsok mérik össze tudásukat a legnagyobb hazai gasztronómiai seregszemlén.

Szívszorító fehér ruhás temetést kapott Paul Bocuse sztárséf
Nyom nélkül tűnhet el a tavalyi döntős Juventus az idei BL-ből Hét éve fordult elő velük legutóbb, hogy kétgólos előnyről nem tudtak nyerni. A Tottenham taktikusan játszott Torinóban.
A Juventus kilenc percig tündökölt, de bajban van Négy gólt hozott mindkét keddi BL-meccs. Bázelben a Manchester City eldöntötte a továbbjutást, Torinóban a Spurs megőrízte veretlenségét. (BaselManchester City 0-4, JuventusTottenham 2-2).
"Mindnyájan külföldiek vagyunk": az idegengyűlölet ellen tüntettek Olaszországban A múlt heti lövöldözés helyszínén, Maceratában körülbelül tízezren tüntettek, de Milánóban, Torinóban és Bolognában is demonstráltak.
Valóra vált Umberto Eco jóslata a középkori apátságot sújtó tűzvészről Leégett a Torinó közelében fekvő középkori bencés apátság, a Sacra di San Michele, amely megihlette Umberto Ecót A rózsa neve című sikerkönyv íróját. A 14. században egy bencés apátságban játszódó tör...