Ők lettek a Story Gála nyertesei 2018-ban

Hrutka Róbert, Borbély Alexandra, Ördög Nóra és még sokan mások.

2018. február 11. 14:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Találd ki, kik lesznek Ördög Nóra sztárvendégei a Vigyázat, szülővel vagyok! hétfői adásában! Hétfőn ismét három sztárvendég és büszke szülei érkeznek a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójába. Kitalálod kiket látsz ezeken a cuki gyerekkori fotókon?
Világot hódít a Kis kece Tandi Flóra és Sinha Róbert feldolgozásáért rajong a nemzetközi közönség. Hollandiában forgatott klipjük premierje most, a Kultúrparton! [...] Bővebben!
Megvan az első magyar érem a szegedi kajak-kenu világkupán Suba Róbert révén megszerezte első érmét, egy bronzot a magyar csapat a Szegeden zajló kajak-kenu világkupán: a paralimpiai második sportoló az első paradöntőben, KL1 200 méteren lett harmadik.
Ázsiai elefántok érkeztek a Szegedi Vadasparkba Három ázsiai elefánt (Elephas maximus) érkezett a Szegedi Vadasparkba, a fiatal bikákat az állatkert Angkort, a khmer templomvárost idéző elefántházának átadásán, május 27-én figyelhetik meg először a...
Alföldi Róbert: A fene akar szabadságharcos lenni A színész-rendezőt meghívták Izraelbe, és nem mondták le a rendezvényt.
Édesanyja dühös Zimány Lindára, amiért csücsörít felötlött ajkaival Ördög Nóra arra a kérdésre kereste a választ, hogy mi bosszantja leginkább Zimány Linda édesanyját?

Zimány Linda nem volt mindig bulikirálynő Zimány Linda és édesanyja Ördög Nóra következő vendégei lesznek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, Olyan infók derültek ki a forgatáson a magyar Britney Spears-ről, hogy valójában nem volt mi...
Csaló magyar házaspár lopta végig Indonéziát  Egy kedvesnek tűnő, valójában álnok magyar házaspár a kiskorú gyerekeikkel együtt lopta végig Indonéziát. A helyi Indonesia Expat nevű lap azt írja, hogy a németként bemutatkozó, csinos, fiatal édesan...
"Ki kell tartani a nemzeti kormány gazdaságpolitikája mellett" Magyarország újabb elismerést kapott, a világ tíz legjobb befektetési célországa között tartják számon - mondta Zsigó Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön a közmédiának.
Ördög Nóra szerette volna tisztázni, mi is az a ˝faszálloda˝ Fásy Ádámék egy különleges szállodában szállt meg családjával, ami mellett Ördög Nóra nem tudott szó nélkül elmenni...
Felhangolva: koncertturné szeptemberig Hrutka Róbert Fonogram-és Artisjus-díjas gitáros, zeneszerző és Nagy Dániel Viktor Junior Prima díjas színész koncertturnéra indul.
Ördög Nóra is leizzadt Kerényi Miklós Máté horrorbalesetének történetétől Egy elképesztő baleset történetét elevenített fel Kerényi Miklós Máté és édesanyja a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában.