Guardian: Miközben Orbán támadja az EU-t, köre uniós pénzen gazdagodik

A tekintélyes brit lap hétfő reggel vezető hírben foglalkozott azzal, hogyan gazdagodik az Orbán család és az oligarchák köre uniós pénzből.

2018. február 12. 11:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A migrációs krízisre nem jelentenek megoldást a régi jogi eszközök Akkor is fel fog lépni az illegális bevándorlás ellen Magyarország, ha ez nem tetszik a Velencei Bizottságnak mondta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára hétfő reggel az M1-en.

A brüsszeli támadások mögött a V4-ek sikerei állnak Orbán Viktor szerint Brüsszel alapvetően azért támadja őt, mert határozottan képviseli a magyar kormányzat és a visegrádi országok politikáját.
Előnytelen Orbán-képet posztolt a szlovák kolléga Fake vagy valódi Orbán Viktor fotója a V4 miniszterelnökök panoptikumából?
Spiegel Online: Orbán nem adja fel eddigi álláspontját A Spiegel Online független német hírportál a magyar és a német kormány kapcsolatának alakulásáról közölt írást
Együttműködés kell Európának A legfontosabb kérdésekben egyetértettek a V4-ek és Ausztria. Ezek a határok védelme, a polgárok biztonsága és az európai együttműködés. Ezt Orbán Viktor jelentette be a visegrádi országok miniszterel...
Orbán Viktor is fogadta az albán államfőt A kétoldalú kapcsolatok fejlődéséről, a határok védelméről, valamint az Európai Unió balkáni bővítéséről is szó esett a magyar kormányfő és Ilír Meta találkozóján

Kész a terv, amely már Európa határain kívül megállítaná a menedékkérőket Korábban ezt javasolta Orbán Viktor, sőt Soros György is. Az EU vezetői jövő héten döntenek róla.
Orbán Viktor belengette, hogy bevándorlásellenes pártcsaládot kellene létrehozni az EP-választásra Aztán rögtön visszakozott is, mondván, hogy inkább kormányozzák vissza a Néppártot a kereszténydemokrata gyökereihez.
Fejvadászok jobbról: indul az újabb kultúrharc Hiába foglalta el a NER a kulturális intézményeket, mégsem sikerült jobboldali kultúrát teremteni. De Orbán most új rohamra indul.
A bűnbak és az átvedlők Hatvan éve végezték ki Nagy Imrét és bajtársait · Orbán Viktor a Hősök terén történelmet írt.
Beszólt Merkelnek saját belügyminisztere Orbán bajor barátja, Horst Seehofer szerint Merkel pártja megosztotta Európát a menekültügyben hozott 2015-ös döntésével.
Orbán: kiemelt szerepet kap a sport Kiemelt támogatást kapnak a jövő évi büdzsében a sport- és szabadidős tevékenységek, erről beszélt Orbán Viktor egy tokaji sportközpont átadóján. A kormány célja, hogy 2030-ra Európa egyik legegészség...