Hír: Elhunyt Wernerné Csordás Éva

Fájó szívvel búcsúzunk Wernerné Csordás Évától, aki Győr Város oktatási és kulturális életének 1980-2006 között egyik jelentős szereplője és alakítója volt.

2018. február 12. 11:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Szerdán újra lehet nemzetbiztonsági ülés A testület szocialista alelnöke hívta össze a képviselőket, azt reméli, kivételesen nem vonulnak ki a fideszesek.
Az MSZP-s elnök megint összehívja a nemzetbiztonsági bizottságot A teljes magyar közéletet érdeklő kérdések, például az Elios-ügy miatt jövő szerdára ismét összehívja az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát a testület szocialista elnöke.
Szirénázó motoros rendőrök kísérték kórházba a terhes nőt Az autópályán kezdődtek meg a fájdalmai.
Gázfegyver, díszbárd, szamurájkard - így indultak rendezni egy személyes vitát Újpesten Két társaság között egy személyes konfliktus vezetett a tettlegességig. Az ügyészség összesen hat férfival szemben emelt vádat.
Dulakodás volt az atomkoffer miatt Az incidens az atomkoffer miatt tört ki még novemberben, amikor az amerikai elnök Pekingben járt – jelentette hétfőn az Axios című amerikai hírportál
Hétfőn indul a közönségszavazás a Magyar Filmdíjra Hétfőtől a közönség is szavazhat az elmúlt év legjobb magyar filmjére, amelyet a Magyar Filmhéten bemutatott alkotások közül lehet kiválasztani - közölték a szervezők az MTI-vel

Top hírek:
-10 fokra kelünk, majd havazás, havas eső jön Bozalmasan hideg hetünk lesz.
Zeman felszólította a szociáldemokratákat Milos Zeman cseh államfő felszólította a Cseh Szociáldemokrata Pártot (CSSD), ne vonuljon ellenzékbe, hanem tárgyaljon az októberi képviselőházi választásokon győztes ANO mozgalommal az új kormány létrehozásáról
Újabb fosztogató rakodómunkást fogtak el a rendőrök Egy londoni járat bőröndjeit kutatta át.
Hír: Politikai nyilatkozat a magyar gyermekeknek a választási kampány negatív hatásai elleni védelméről Az elmúlt időszakban több alkalommal is fideszes politikusok biodíszletnek használták az iskolásokat, óvodásokat. Kérjük a 2018. évi parlamenti választáson induló pártokat, a pártok jelöltjeit, valamint a független képviselőjelölteket, hogy politikai hovatartozástól függetlenül biztosítsák a gyermekek mindenek felett álló érdekét, és az oktatást, nevelést végző köznevelési intézményekben ne folytassanak semmilyen politikai kampányt, illetve politikai eseményeken ne szerepeltessenek gyerekeket.
Orbán megegyezett Brüsszellel: addig ömlik a pénz a magyar fociba, míg nem leszünk valakik Erről állapodott meg Brüsszel és a magyar kormány ez derül ki azokból a dokumentumokból, amiket Jávor Benedek EP-képviselő szerzett meg az Európai Bizottságtól. Az iratok a magyarországi tao-sporttámogatási rendszer jóváhagyásáról szólnak.
II. Újra szemben az árral! Vigalmi negyed, helyi népszavazás. Jogorvoslathoz való jog. Előkészítő eljárás. Személyiségi jogsértés.