Orbán és Kurz egyszerre megy Szófiába

A bolgár kormányfővel találkoznak.

2018. február 12. 14:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csehország szorosabb együttműködést szeretne Ausztria és a V4-ek között Csehország szorosabb együttműködést szeretne Ausztria és a visegrádi országok között hangsúlyozta Andrej Babis cseh ügyvezető miniszterelnök újságíróknak Sebastian Kurz osztrák kancellárral Bécsben f...

A világ főgonoszai között emlegette Orbánt Roger Waters a bécsi koncertjén A 74 éves rockikon a magyarországi koncertjéhez hasonlóan Bécsben sem rejtette véka alá politikai véleményét. Roger Waters számára Trump, Putyin, az osztrák kancellár Sebastian Kurz, Zuckerbeg és Orb...

Friss hírek
Korrupcióval vádolnak két kormánytisztviselőt A két megvádolt nő egy budapesti kormányhivatalnál dolgozott.
Csaknem 20 ezer gyerek eltűnését regisztrálták Magyarországon tavaly A legtöbben gyermekotthonokból, vagy a nevelőszülőktől szöknek meg.
A műjégpálya rendszerével hűtenék a Liget Projekt épületeit Hűtési távvezetéken keresztül alacsony hőmérsékletű hűtővízzel látnák el az épületeket.
Három autó ütközött a 6-os főúton Három embert szállítottak kórházba. A főút érintett szakaszát lezárták.
Óvodát rombolnának le az új Közlekedési Múzeum miatt Kőbánya önkormányzata úgy döntött, eladja a területet az államnak, pedig az óvoda speciális szerepet tölt be a környéken dolgozó ázsiai családok gyerekeinek integrálásában.
Nem akar kiszállni a túlkoros szegedi HÖK-elnök, újabb csatába kezdett Több pert is elbukott Török Márk, de nem adja fel, most az Alkotmánybírósághoz fordult annak reményében, hogy a testület megsemmisíti majd a felsőoktatási törvény egy pontját, hogy ő 32 évesen is diákvezérként tengesse mindennapjait.

Orbán Viktor európai vezetőkkel tárgyal Orbán Viktor miniszterelnök megérkezett Szófiába, ahol részt vesz az EU és a nyugat-balkáni országok csütörtöki csúcstalálkozóján - tájékoztatta a bolgár fővárosban az MTI-t Havasi Bertalan, a kormány...
Osztrák kancellár: Nem diszkriminatív az Ausztriában dolgozó külföldiek családi pótlékának kiigazítása Sebastian Kurz visszautasítja a vádakat a sok magyart is érintő kérdésben.
"Ez elfogadhatatlan!" - Kiakadtak az EU szponzorai Ausztria, Hollandia és Franciaország is ellenezte az Európai Bizottság által szerdán ismertetett, a 2021-2027-es időszakra vonatkozó uniós költségvetési javaslat egyes elemit. Sebastian Kurz osztrák....

Top hírek:
Mintha most lenne vége a világnak - elképesztő viharfotó készült Budapestről A budapesti fotós, Rizsavi Tamás újabb meghökkentő képpel jelentkezett.
Gulyás: Be lehet fejezni a magánlakások előtti tüntetést Egy szomszédnak nem kell, hogy jogkorlátozást elviseljen csak azért, mert egy közszereplő szomszédja.
Százéves A kékszakállú herceg vára 1918. május 24-én mutatták be Bartók Béla egyetlen egyfelvonásos operáját, A kékszakállú herceg várát.
Baleset Pilisszentivánon Egy gyalogost gázoltak el.
Baleset az M0-áson Diósdnál A Megyeri híd felé vezető oldalt félpályán lezárták.
Nix ugribugri, hullaszag van