Libikóka

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje Gyulán.

2018. február 12. 19:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ők lettek a Story Gála nyertesei 2018-ban Hrutka Róbert, Borbély Alexandra, Ördög Nóra és még sokan mások.
Grecsó: "Ami annyira jó, hogy már félni kell tőle" Élő írók társasága 15. rész Kortárs írókat kért fel az Örkény Színház, hogy írjanak egy rövid szöveget az Élő Írók Társasága projekt számára. Az írásokat minden nap egyet színészek tolmácsolásában láthatjuk itt a hvg.hu-n is....

Friss hírek
A történelem szörnyűségei újra bekövetkezhetnek Az Örök tél alkotói, Köbli Norbert és Szász Attila szerint a történelem folyamatosan ismétli önmagát.
Ők a tavalyi Staféta díjazottjai A 2017-es évben megvalósult Staféta Pályázat közönségdíj nyertese Olasz Renátó és Horváth János Antal Kitagadottak című előadása lett. [...] Bővebben!
A ruhám egy interface Aki rajong a textiliákért, érdeklik a színek és a formák, a jelmezek és a különleges installációk, igazi kincsekre bukkanhat a Trafó smART! XTRA Textúrák című eseményén. [...] Bővebben!
A víz érintése 2: Beleszerethetünk-e egy halba? Del Toro vagy nagyon keveset gondol a nőkről, vagy csak nem gondolta át.
Állás A Váci Dunakanyar Színház produkciós asszisztenst keres Ambícióval és szakmai múlttal rendelkező munkatársak jelentkezését várják. [...] Bővebben!
Takács Katalin: Nem vagyok egy asztalcsapkodó nő A színésznő az Új Színházból való eljöveteléről, jelenlegi budaörsi szerepeiről és a már nem fiatal színésznők lehetőségeiről is mesélt a Fuhu.hu-nak. [...] Bővebben!

A Finucci Bros Quartet Gyulán Négy muzsikus - Négy nagylemez.
Negyedmilliárd forintból fejlesztenek bölcsődéket Gyulán Több mint 250 millió forintból korszerűsítenek két bölcsődét Gyulán. A beruházás európai uniós forrásból valósul meg.

Top hírek:
Stephen Fry megküzdött a rákkal A színészt prosztatarákkal diagnosztizálták.
Idris Elba raszta gengsztereket rendez London jamaikai bevándorlóiról forgatott bosszúfilmet.
A víz érintése 2: Beleszerethetünk-e egy halba? Del Toro vagy nagyon keveset gondol a nőkről, vagy csak nem gondolta át.
Csoóri Sándorra emlékeznek Csoóri Sándor kétszeres Kossuth-díjas költő, író 2018 februárjában lenne 88 esztendős, ez alkalomból az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozata emléknapot rendez a tiszteletére a Pesti Vigadóban. [...] Bővebben!
Nem embernek való hely brutális sors várt a japánok által elhurcolt szexrabszolgákra A japán hadsereg az 1930-as, illetve 1940-es években több tízezer, más becslések szerint több százezer kínai és koreai nőt kényszerített prostitúcióra a kényelmi központoknak nevezett katonai bordélyokban. A háború végére a kényelmi hölgyek közel 90 százaléka életét vesztette az embertelen körülmények között.
A nap fotója Kékszakáll mint vígjáték az Operettszínházban Jacques Offenbach operettjét Székely Kriszta állítja színpadra a Budapesti Operettszínházban, Szacsvay László és Veréb Tamás szereplésével. [...] Bővebben!