Már a feltöltés előtt kiszűrhetőek az Iszlám Állam propagandavideói

A brit belügyminisztérium által támogatott fejlesztők ingyenesen terjesztik azt a szoftvert, amely óriási mértékben megnehezíti a dzsihadista csoportnak a propagandaanyagok terjesztését.

2018. február 13. 11:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Terrortámadásként kezelik a párizsi késes merényletet Az Iszlám Állam már bejelentkezett elkövetőként.
Irakban súlyosabb incidensek nélkül fejeződött be a parlamenti választás Súlyosabb incidensek nélkül fejeződött be szombat este Irakban a parlamenti választás, amely az első volt az Iszlám Állam terrorszervezet felett aratott győzelem óta.
Gránátot akart dobni a British Museumra egy 17 éves lány A közösségi médiában ismerkedett meg az Iszlám Állam egyik tagjával, akihez Szíriába akart menni.
Öt dzsihadista parancsnokot fogott el az iraki hírszerzés Az iraki hírszerzés elfogta az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet öt parancsnokát, miután átcsalták őket Irakba a szomszédos Szíriából - jelentette az iraki állami televízió szerdán.
Elfogtak öt terroristát egy spanyol-marokkói közös akcióban A csoport tagokat toborzott az Iszlám Állam számára.
A Facebookon könnyebben megtalálhatják egymást a terroristák A brit Telegraph arról írt: a közösségi oldalt tanulmányozó kutatók megállapították, hogy a világcég szinte semmilyen akadályt nem gördít az Iszlám Állam terroristái elé.

Újabb légicsapást mértek az Iszlám Állam fennmaradó állásaira Újabb légicsapást hajtott végre az iraki légierő az Iszlám Állam terrorszervezet szíriai állásai ellen - jelentette be vasárnap Haider al-Abádi iraki miniszterelnök hivatala.
Belga dzsihadista: hiába győzték le a kalifátust, az ISIS-t nem lehet megállítani Bár Rakkában megsemmisült az Iszlám Állam, az egyik fogságba esett harcosa szerint messze még az a nap, amikor megszabadulhatunk a dzsihadizmustól.
Az al-Kaida több pénzt kap, mint az Iszlám Állam Az al-Kaida terrorhálózat már több pénzt kap, mint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet - számolt be újságíróknak Washingtonban csütörtökön Dmitrij Feoktyisztov, az orosz külügyminisztérium új kihívás...
Nyolc külföldi dzsihadistát ítéltek életfogytiglanra Irakban Nyolc külföldi állampolgárt ítélt életfogytiglani börtönbüntetésre a bagdadi központi büntetőbíróság Irakban az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezethez való csatlakozás vádjával - jelentette csütör...
Importált terrorizmus: a német kormány hazahozná az összes dzsihadista feleségét és gyerekeiket Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet szolgálatába állt német nők gyermekeinek hazatelepítését tervezi a német kormány - írta a Bild című német lap kedden.
Elfogták az Iszlám Állam egyik parancsnokát, aki menekültnek hazudta magát A terrorista a gyanú alapján 700 civil lemészárlását rendelte el. Európába tartott.