Ilyen jóképű Jaksity Kata 19 éves fia Sztárparádé a Valami Amerika 3 premier előtti vetítésén

Műsorvezetők, énekesek és színészek is kíváncsiak voltak a Valami Amerika 3-ra.

2018. február 13. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gyász: nem lesz több Valami Amerika
A Valami Amerika 3. egy bő másfél órás buzizós börtönvicc A rendszerváltás utáni magyar filmgyártás egyik bombasikerének második folytatásában a bájnak semmi keresnivalója: Herendi Gábor rendezése kiváló színészeiből magukból kiforduló celebeket csinál, aki...
Így készült a Valami Amerika 3: ˝ez lesz a legpörgősebb a három közül!˝ Másfél éven át írták a harmadik rész forgatókönyvét - mesélte Herendi Gábor, aki azt is elárulta, hogy ez műfajilag kicsit más lett, mint az első kettő, kicsit akcióvígjátékba hajló film lesz krimi el...
Megható gesztus: egy súlyos beteg fiúnak külön levetítették a Valami Amerika 3-at Herendi Gábor rendező és Pindroch Csaba színész személyesen, premier előtt mutatta be a filmet Csorba Dávidnak. A 25 éves Dávid gyógyíthatatlan genetikai betegségben szenved.
Stohl András: Mi van akkor, ha én nem akarok harcos lenni? Stohl András új szereplő a Valami Amerika-sorozatban, és úgy tűnik, magát alakítja. De ez nem zavarja, miként az sem, hogy ő hozza a nézettséget a kormányzati hirdetéseknek a TV2-n.
Elképesztő luxus és sztárparádé Neymar szülinapi buliján Vele ellentétben Cristiano Ronaldo a konditeremben ünnepelte a 33-at.

Így készült: Valami Amerika 3. - vasárnap 23.25 Ajánló - Így készült: Valami Amerika 3. - vasárnap este a Valami Amerika után.
I/I Azurák Csabával - 2018. 02. 01. - 2. rész Szabó Győző az I/I stúdiójában beszélt kapcsolatáról és az arról készült őszinte darabról, valamint például a Valami Amerika 3-ról is. 
Játssz velünk, és nézd meg a Valami Amerika 3-at premier előtt! Ott akarsz lenni a Valami Amerika 3. premier előtti vetítésén február 13-án este az Aréna Plázában? Küldj helyes választ a cikkben található kérdésre a jatek@tv2.hu e-mail címre, és nyerd meg a 2 páro...
Valami Amerika 1-2. - február 11. és 18. 20.45 Ajánló - Valami Amerika: az első és a második rész két egymást követő vasárnap este 20.45-kor a TV2-n!
A kritikusok gyomorszájon vágnak, így inkább beülök a nézők közé Herendi Gáborral a Valami Amerika 3 apropóján beszélgettünk arról, mi kell ahhoz, hogy egy filmet szeressen a közönség.
Herendi Gábor: Igyekszem megbarátkozni azzal, hogy nincsenek hivatásos rajongóim Visszatérnek a mozikba a Valami Amerika hősei. Herendi Gábor szerint a brand azért sikeres, mert a ritmusról, a hamis illúziókról és a látomásról szól.