Nem lesz bojkott. Még nem

Bármilyen sok bizonyítékunk van, ahhoz, hogy a gyanú bizonyossággá váljon, kell még egy kísérlet. Vagy még négy. Vélemény.

2018. február 13. 16:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Vádak és remények II. Milyen eredményei vannak a V4-ek kettős élelmiszerminőség elleni közös fellépésének? Miért védi, miért nem vádolja az érintetteket?
Hír: Egészségügyi vészhelyzet Zemplénben! Amíg Orbán veje két szállodával gazdagodott, addig megszűnt a gyermekorvosi ellátás egy fél megyében!
Exkluzív: jogellenes a szcientológiai egyház elleni razzia Jogellenes volt a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) razziája a Magyarországi Szcientológia Egyháznál, ezért a Budai Központi Kerületi Bíróság hatályon kívül helyezte az akciót megalapozó határozatot derül ki a szcientológai egyház által a hvg.hu-hoz eljuttatott bírósági határozatból.
Örök tél - film az emléknapon Vasárnap, a kommunizmus áldozatainak emléknapján mutatja be a Duna Televízió Szász Attila: Örök tél című filmjét.
Al-Dzsazira: irányított hírgyártás a magyar közmédiában. Soros, migráns, ballib a kulcsszavak Kézi vezérléssel és egyszerű másolással működik jelenleg a kormányzati propaganda számolt be a magyar média helyzetéről sugárzott riportban az al-Dzsazira katari televízió angol adása szombat reggel. Az ukáz szerint sorosozni kell.
Szijjártó tiltakozott, mert hazudtak az EU nevében Azt állították, hogy van közös EU-álláspont a migrációról.

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
Őrizetben a Rákóczifalván elkövetett gyilkosság gyanúsítottja Egy nap alatt elfogták a nyomozók a 25 éves helyi férfit.
Vandálok gyújtogattak a Lehel téri templomnál, több kocsit feltörtek A tűzoltók gyors beavatkozásának hála nem történt komolyabb baj, de a kár így is jelentős.
Itt a Soros, hol a Soros Az önkormányzat egyik cégének telephelyén is a szocialista polgármesternek kedves szelek fújnak.
Egymás után két baleset is történt az M1-esen Útjavítás miatt dugó is van.