Zsolnay-puccs: súlyos milliókat akasztottak a dolgozók nyakába

Több mint 23 millió forintot kell fizetnie a Ledina Kerámiához átigazolt 115 volt Zsolnay-dolgozónak, akiket a fideszes városvezetés csábított át korábban. Egy bírósági döntés szerint a dolgozók jogellenesen mondtak fel, így most kártérítést fizettetnek velük. A Szabad Pécs szerint fejenként nagyjából 200 ezer forintos összegről van szó, de ez akár több tízezer forinttal is emelkedhet.

2018. február 13. 16:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Zsolnay-ügy, avagy a Fidesz-einstand ára A város vezetése és a kormánypárt gazdasági körei látványos kudarcot vallottak a porcelángyár átmentésével.
Valami megmozdult, a Zsolnay család visszakaphatja lenyúlt műkincsei egy részét A Zsolnay család örökösei Lázár János jóváhagyása után juthatnak ismét hozzá egykori tulajdonuk egy részéhez. A tételes lista még nem ismert vagy nem készült el.
Egy Zsolnay- és egy Herendi-díszkutat állítanak Pesten A József nádor térre kerül majd a két híres porcelánmanufaktúra alkotása.
Nemzetközi utcaszínházi és -cirkuszi versenyt hirdet a Zsolnay Fényfesztivál Nemzetközi utcaszínházi és utcai cirkuszi versenyt hirdet a Zsolnay Fényfesztivál és a Magyar Zsonglőr Egyesület közölte kedden a pécsi eseményt szervező Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft (ZSÖK).
Szabad Pécs: Csak Szijjártó barátjának cégétől rendelhet nyomtatványokat a pécsi egyetem A lap szerint előfordul, hogy ugyanazt a terméket a fővárosi cég jóval drágábban tudja szállítani, mint az egyetemi nyomda.

Nem vághatja pofán a politikusokat, ezért képviselőjelöltnek áll Alpár György Ütős videóval jelentette be indulását az országgyűlési választásokon az ország talán legismertebb kistelepülési polgármestere, Alpár György szúrta ki a Szabad Pécs.
Megkezdődött az Arany 200 országos lemezbemutató turné Megkezdődött az Arany 200 című produkció országos lemezbemutató turnéja a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben hétfő este megtartott koncerttel.
Csokimámorban fog úszni a város Immár hatodik alkalommal teszi édesebbé a szürke téli napokat a Pécsi Csokoládé Karnevál, amely február 3-4. között zajlik a Zsolnay Kulturális Negyed E78-as épületében. Körülbelül 25 csokis program -...
MKN - programokkal készül a Zsolnay Örökségkezelő Ingyenes tárlatvezetésekkel, ifjúsági programmal és az Arany 200 elnevezésű produkció lemezbemutató koncertjével várja a baranyai megyeszékhelyen a közönséget a magyar kultúra napja alkalmából a Z...
Ingyenes tárlatvezetések, ifjúsági programok a Zsolnay negyedben Sokféle programmal készülnek a Magyar Kultúra Napján Pécsett.