Meglepő eredményt hozott annak az időutazónak” a hazugságvizsgálata, aki azt állítja, hogy 2030-ból érkezett vissza a mi időnkbe

Elég ijesztő jóslatokat tett a jövőre nézve.

2018. február 13. 16:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Félmilliárd dolláros bírsággal zárulhat az Apple és a Samsung 7 éve tartó csatája Újabb fordulatot vett az Apple és a Samsung között 2011 óta húzódó szabadalmi harc, most a bíróság 540 millió dollár megfizetésére kötelezte a dél-koreai technológiai óriást. 2012-ben az Apple...
Kizárták az LMP-ből Sallai R. Benedeket A politikus nem hagyja annyiban, fellebbez a párt fegyelmi bizottságának nem jogerős döntése ellen.
A mélyben rekedt a forint Nem tudja összeszedni magát a forint, a cseh korona sem, a török líra zuhanása azonban megállt. Erős a dollár, csökkent végre az olajár. Az OTP esik, de valójában nem, mert csak az osztalékszelvény került le róla.
Vas megye két napelemparkot kapott Az átadáson Áder János államfő hangsúlyozta: az itthon előállított villamos energia 90 százaléka szén-dioxid-mentes lesz 2030-ra.
A GDPR legyőzte Beyoncét
Gwyneth Paltrow sorra beszéli ki expasijait Brad Pitt után Ben Affleckről is beszélt, a színésszel való kapcsolatát leckének nevezte.

Top hírek:
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One) A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.
Komoly vízhiánnyal kell megküzdeniük az angoloknak Az országban hárommilliárd liter vizet pocsékolnak el.
Balhé után félbeszakadt a bolgár kosárbajnoki döntő A hazai szurkolók előbb megdobálták, majd meg akarták támadni a vendégjátékosokat.
A 2016-ban nyugdíjba mentek életük végéig hátrányba kerülhetnek A HVG a nyugdíjrendszer és bérek viszonyáról ír, a Heti Válasz David Cornstein amerikai nagykövetjelöltről cikkezik.