Külföldön is imádják a magyar Kockaembert

Vasárnap este három díjat is bezsebelt Dombrovszky Linda filmje.

2018. február 13. 16:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Félelmetes, mennyi gyerek tűnik el Magyarországon Még mindig rengeteg kiskorú tűnik el.
Ennyit ingáznak a fővárosiak az elérhető ingatlanárakért - kis ingatlankörkép 30 kilométeren túl A főváros egyre növekvő ingatlanárai után az agglomerációs települések népszerűsége és áremelkedése is rohamtempóban nőtt az elmúlt időszakban. De hol húzódik a fővárosba ingázás határa, és hogyan alakul a második agglomerációs körzet ingatlanpiaca?
Félmilliárd dolláros bírsággal zárulhat az Apple és a Samsung 7 éve tartó csatája Újabb fordulatot vett az Apple és a Samsung között 2011 óta húzódó szabadalmi harc, most a bíróság 540 millió dollár megfizetésére kötelezte a dél-koreai technológiai óriást. 2012-ben az Apple...
Molnár Ferenc nélkül nem lenne Liverpool-himnusz A pesti bukás után a Liliom világhódító útra indult, a You'll Never Walk Alone pedig a darab musical-feldolgozásához íródott.
Kizárták az LMP-ből Sallai R. Benedeket A politikus nem hagyja annyiban, fellebbez a párt fegyelmi bizottságának nem jogerős döntése ellen.
A műjégpálya rendszerével hűtenék a Liget Projekt épületeit Hűtési távvezetéken keresztül alacsony hőmérsékletű hűtővízzel látnák el az épületeket.

Top hírek:
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One) A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.
Komoly vízhiánnyal kell megküzdeniük az angoloknak Az országban hárommilliárd liter vizet pocsékolnak el.
Balhé után félbeszakadt a bolgár kosárbajnoki döntő A hazai szurkolók előbb megdobálták, majd meg akarták támadni a vendégjátékosokat.
A 2016-ban nyugdíjba mentek életük végéig hátrányba kerülhetnek A HVG a nyugdíjrendszer és bérek viszonyáról ír, a Heti Válasz David Cornstein amerikai nagykövetjelöltről cikkezik.