Assange továbbra is bajban lesz, ha ki merészel lépni az ecuadori nagykövetség kapuján

A svéd letartóztatási parancsot visszavonták korábban a WikiLeaks alapítója ellen, de a britet nem, és nem is fogják.

2018. február 13. 17:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hiába reménykedett a WikiLeaks-alapító Továbbra is érvényes a letartóztatási parancs Julian Assange, a bizalmas dokumentumokat szivárogtató WikiLeaks alapítója ellen. Assange azt remélte, hogy hamarosan távozhat Ecuador londoni nagykövetsé...
Továbbra is érvényes a brit letartóztatási parancs Assange ellen A svéd ügyészség már megszüntette a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója ellen nemi erőszak gyanúja miatt folytatott nyomozást.

Friss hírek
Elfogadta a szíriai tűzszünetről szóló határozatot az ENSZ BT Egyhangúlag szavazták meg a 30 napos tűzszünetet.
Kína rászólt Amerikára az észak-koreai szankciók miatt Az USA szerint a kínaiak még mindig kereskednek Kim Dzsongunnal. Phenjan tagad.
Kína: Az Egyesült Államok túl nagy szankciókkal sújtja Észak-Koreát "Elhibázottnak" tartják az eddigi legnagyobb büntetőintézkedés-csomagot.
Politikai földrengés zajlik a szomszédunkban Szlovéniában egy két hónapja alapított párt áll az élen, nyáron lesznek a parlamenti választások.
Ezek a külföldi hatalmak fő célkitűzései a szíriai polgárháborúban A konfliktus egy helyettesítő háborúként értelmezhető Irán és Szaúd-Arábia között.
Róma, Aleppó és Moszul a keresztények üldözése ellen Vörös színbe borul a római Colosseum szombat este a világban üldözött és meggyilkolt keresztényekre emlékeztetve, amihez a szíriai Aleppo és az iraki Moszul templomai is csatlakoztak a Vatikánnal együtt.

A nem kívánatos vendég: Ecuador szabadulna Assange-tól A WikiLeaks szivárogtatóportál alapítója már nem pozitív politikai szimbólum, s más gondok is vannak vele.
Akár már ma szabad ember lehet Julian Assange, a WikiLeaks alapítója Julian Assange, a WikiLeaks alapítója akár már a mai napon szabadon távozhat Ecuador londoni nagykövetségéről, ahova még 2012-ben menekült, ha a bíróság jóváhagyja kegyelmi kérvényét.

Top hírek:
Ausztrál külügyminiszter: Az államoknak maguknak kell dönteniük bevándorlás Julie Bishop szerint a migráció megállítása érdekében együtt kell működni a tranzitországokkal.
Merkel és Macron is az uniós kifizetések szigorítása mellett érvelt Emmanuel Macron francia elnök kijelentette: nyilvánvaló, hogy az uniós strukturális alapoknak nem kell támogatnia azokat az országokat, amelyek nem tisztelik az uniós alapszerződésben foglaltakat.
Tíz év alatt 23-szor hívták hiába a rendőrséget a floridai gyilkos miatt Többen is azzal hívták a 911-et: a fiú fegyvermániás és iskolában akar lövöldözni.
Újabb fontos győzelmet arathat Orbán Viktor szövetségese Tirolban új tartományi parlamentről döntenek vasárnap, a jobboldal az esélyes.
Felminősítette Oroszországot az S&P Visszaemelte Oroszország államadós-besorolását a befektetésre ajánlott kategóriába pénteken a Standard & Poor’s pénzügyi szolgáltató csoport globális adósminősítésekért felelős részlege (S&P Global Ratings), a nemzetközi szankciókra és a csökkenő nyersanyagárakra adott prudens szakpolitikai válaszintézkedésekkel indokolva a lépést.
Róma, Aleppó és Moszul a keresztények üldözése ellen Vörös színbe borul a római Colosseum szombat este a világban üldözött és meggyilkolt keresztényekre emlékeztetve, amihez a szíriai Aleppo és az iraki Moszul templomai is csatlakoztak a Vatikánnal együtt.