Váratlan fordulat: a sikeredzőnek nincs új szerződése Győrben

Újabb világsztárokat szerződtetett a BL-győztes győri kézilabdacsapat, de kiderült, hogy a klubbal három Bajnokok Ligáját nyerő spanyol sikeredzőnek, Ambros Martínnak még nem hosszabbították meg a nyáron lejáró szerződését.

2018. február 13. 17:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A tíz legkeresettebb város közé került Győr Az elmúlt évben több mint 400 ezer vendégéjszakát töltöttek a Rába menti településen a turisták.
Nagyon simán nyert Debrecenben a Győr a női kézilabda NB I-ben Hiába kezdtek jól a hazaiak, a címvédő Nycke Groot vezetésével hozta a kötelezőt.
Világbajnok kéziseket igazol a Győr Hárman közben hosszabbítottak, egy távozó viszont biztosan lesz az idény végén.
Ambrus Gellért lett Vámosszabadi polgármestere Érvényes és eredményes volt a vasárnap tartott időközi önkormányzati választás a Győr-Moson-Sopron megyei Vámosszabadiban.
Meztelen emberek kergettek meg egy hazafelé tartó fiút Győrben A fiú iskolából tartott hazafelé, amikor a parkban észrevette a meztelen embereket, akik kiabáltak felé és utána iramodtak. A rendőrség nyomozást indított.
Fizetés helyett késsel fenyegetett Késsel fenyegetőzött, majd kirabolt egy férfi egy kisboltot Győrben. Az eladó annyira megijedt a rablótól, hogy azonnal megengedte neki, hogy kivegye az aznapi bevételt a pénztárgépből. A rablásról vi...

Halállal végződött egy munkahelyi vita Győrben - Frissítve! Az irodában kialakult konfliktusuk miatt esett egymásnak két férfi.
Az LMP megkereste a Momentumot, hogy működjenek együtt a választáson Szél Bernadett levelet írt Fekete-Győr Andrásnak. Választ egyelőre nem kapott a szövetségi ajánlatra.
Műteni kell a Győr klasszisát Nora Mörk a dán Nykobing elleni találkozó második félidejében sérült meg.
Kézi-BL: kilenc góllal nyert, de elvesztette vezérét a Győr Könnyedén átléptek a Nyköbingen, de Mörk súlyos sérülést szenvedett.
Továbbra is hibátlanok a szekszárdi kosaras lányok A veretlen éllovas Teja Oblak vezérletével nyert a Győr ellen.
Iskolákat, óvodákat fosztogatnak Egymás után törnek be az óvodákba, iskolákba Győr-Moson-Sopron megyében. Most éppen Tápszentmiklóson fosztottak ki egy óvodát és nem sokkal később az általános iskolát is, ott a szekrényeket is felfes...