Polt Péteréknek 3 év sem volt elég, hogy megtalálják Farkas Flóriánt

Hiába érdeklődött tíz uniós pénzes-korrupciós ügy állásáról Hadházy Ákos, tíz ügyben összesen három gyanúsított van.

2018. február 13. 17:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két évre szóló büntetést kapott Hadházy Ákos az LMP-től A határozat kommunista szellemisége miatt kértem, hogy súlyosbítsák négy évre a büntetésemet, reagált a volt társelnök.

Fidesz: a mezőgazdasági bizottság vegye napirendre Hadházy Ákos gyanús földügyeit! Győrffy Balázs közölte: szeretné, ha a nemzeti földalapkezelő és a témában illetékes államtitkár beszámolna a rendelkezésükre álló információkról.
Hadházy Ákos tovább magyarázkodik, hogy miért ül be a parlamentbe Amikor megígérte, hogy nem fog, ha a Fidesz nyer. Kövér László szerint nincs helye a politikusnak a parlamentben.
Nyomozás indult a Hadházy-család gyanús földszerzési ügyében Hadházy Ákos szülei strómanként segíthették a zöldbárót.
Márki-Zay Péter ötvenszázalékos városházi túlszámlázásokról beszél Közös sajtótájékoztatót tartott csütörtökön Hódmezővásárhely független polgármestere és az LMP volt társelnöke, a korrupciós ügyek feltárásával ismertté vált Hadházy Ákos.
Hadházy visszaélne a mentelmi joggal Parlamenti mandátumát használná fel Hadházy Ákos arra, hogy megússza kétes földügyeit. Erről a Fidesz frakciójának szóvivője beszélt. Halász János Hadházy Ákos interjújára reagált. Az LMP-s politikus ...

Hadházy Ákos pert nyert a Magyar Időkkel szemben A kampány során összefogáspárti LMP-s politikusra zúdult a legdurvább rágalomtűz a fideszes sajtóból. Egy bírósági ítélet most megmutatta, mennyire voltak megalapozottak ezek a támadások.
Eskü Hadházy Ákos nem vett részt a képviselők eskütételén.
Tízmilliókról titkolóznak Hadházyék 30 millió forint. Ekkora összeget fizetett ki előlegként Hadházy Ákos édesanyja, amikor három földterület árverésére jelentkezett még 2015 végén. Hadházy Ákos elismerte, hogy édesanyja jelentkezett az...
Hadházy Ákos: A kormány már csak a néptől fél Nem akart Farkas Flóriánnal együtt esküt tenni, de folytatja a munkát az LMP távozó társelnöke.
Hadházy Ákos édesanyjának földbotránya - és gyanús tízmilliói Tolna megyei ingatlanokat szeretett volna vásárolni, az előírt biztosítékot el is utalta. Sok a megválaszolatlan kérdés.
A közmédia réme Hadházy Ákos - szándékai ellenére - igazolta a ma már csak nevében közszolgálati média politikai koncepcióját.