Magyar lány lett az új Charlize Theron

Svédországban forgott a Perfect Pill új klipje, ami olyan filmszerű lett, hogy moziban is bemutatták.

2018. február 13. 17:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szinkronizált előzetest kapott Charlize Theron akciókomédiája Megérkezett a Gringo magyar előzetese.
Charlize Theron mellei teljesen összezavarják a férfiakat Bob Dylan kliprendezőjének új vígjátékában így vagy úgy, de mindenki szív.

Friss hírek
Helyre kellett igazítania az LMP-s Hadházyt minden alap nélkül mocskoló köztévének Titkos találkozónak állított be a közsolgálati média egy teljesen nyilvános rendezvényt, most elismerték, hogy hazudtak.
Rosszul lett, kórházba került M. Richárdot A kabriós előzetes letartóztatásáról kora délután döntöttek volna a Fő utcában. Az ülést így a kórházban tartják meg.
A kommunista rendszer áldozataira emlékeztek Akkor is emlékeznünk kell a kommunizmus tetteire, ha az fáj; ezzel nemcsak nemet mondunk a rémuralomra, de tisztelgünk is az áldozatok előtt mondta Varga Mihály.
Ez a babaarcú maffiozó több embert lőtt szitává Sorozatgyilkos és bankrabló is volt Babyface Nelson.
Alonso pár kör után beleszeretett a McLaren-Renault-ba Egész másképp indul a dolog, mint a Hondával.
Okok, amiért a csók egészséges Aligha jutna eszünkbe, de kutatások is igazolják, hogy a csókolózásnak bőven akadnak előnyös hatásai az egészségünkre nézve. Azontúl például, hogy erősíti a párkapcsolatunkat, az immunrendszerünket támogatja. ...

Charlize Theron dobja piacra a marihuánát A Gringo című filmben senki sem ért ahhoz, amit csinál. Magyar nyelvű előzetes az Indexen.
Hófehér és a vadász - vasárnap 20.35 Ajánló - Szereplők: Charlize Theron, Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Ian McShane, Ray Winstone, Nick Frost, Bob Hoskins 

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
Orbán: A határkerítéssel Európát is védjük Az uniós csúcstalálkozó legfontosabb témája az Európai Unió belső átalakítása.
Összefogást és újabb demonstrációt jelentettek be a diáktüntetésen Egy nagyjából ezerfős tömeg indult el a Deák térről a Parlament elé péntek este fél hat után, a tömeghez folyamatosan csatlakoztak, több ezren lehetnek. Bejelentették a Független Diákparlament és az Országos Diáktanács együttműködését, valamint hogy az oktatási rendszerről nyilvános vitát szerveznek a Jobbik, az LMP és az MSZP miniszterelnök-jelöltjével.
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.