Lemondott a holland külügyminiszer, aki azt hazudta, hogy találkozott Putyinnal

A miniszterelnök tegnap még megvédte.

2018. február 13. 17:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tillersonnal és Putyinnal is egyeztetett Netanjahu az iráni agresszió miatt Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök szombaton, miután egy iráni drón behatolt az ország területére, telefonon beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel és Rex Tillerson amerikai külügyminiszterrel...

Friss hírek
Több száz kilométer után vette észre, hogy nincs a felesége a kocsiban A román férfi Szegeden elhagyta asszonyát.
Kiskutyát dobott a krokodilok közé, társai valamiért örülnek is neki Nem lehet magyarázatot találni erre.
Már a kormánybiztos is belebukott a becsődölt óriáscég botrányába Egyre nagyobb bajban van a legnagyobb horvát munkáltató.
De hogy kerültek Ördög Nóra gyerekei a csomagtartóba? fotó Ha a műsorvezetőnek száz keze lenne, talán még az sem lenne elég. A két kis kópé, Mici és Venci egy pillanat alatt fenekestől felfordítják anyukájuk terveit. Induláskor Nóri bepakolja őket a gyerekülésbe, becsatolja, de csak egy pillanatra fordul el, és mire visszanéz, a kis huncutok már a csomagtartóból nevetnek rá.
Fideszes cégnél plakátol az LMP 800 óriásplakáton és 300 citylighton.
Visszadrágul a gázolaj A benzin még tartja magát.

Addig paráztak az orosz oligarchák egy pimf listán, hogy végül valami lett belőle Az amerikai államigazgatásnak január végéig kéne összeállítani a Putyinnal mutyizó oligarchák és családjuk vagyonleltárát. Egy ilyen jelentés normál esetben csak a port fogja az irattárakban, de az or...

Top hírek:
Üzenetben írta meg, hogyan öli meg az újságírónőt a milliárdos Kim Wall megtervezett gyilkosság áldozata lett.
Meglepetések a Magyar Kupában: kikapott a DVSC és Pintér Attila csapata A havazás miatt elmaradt az Újpest-Paks mérkőzés a labdarúgó MK-nyolcaddöntőben.
A török tüzérség visszavonulásra kényszerítette a szír kormánypárti erőket Beléptek a kurd felügyelet álló Afrín térségbe.
EU: jogellenes a lengyel erdőirtás Európa utolsó egybefüggő őserdőjének megmaradása a tét - Otthonául szolgál számos ritka állatfajnak is.
Elonk Musk naperőművet csinálna az otthonainkból Cserébe ingyen napelemet és olcsóbb áramot kapnánk.
Szél Bernadett, az LMP társelnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje a választási együttműködésről