A jövő gyönyörű, fényes, tűéles és színes

Ilyenek lesznek a kirakatok, digitális óriásplakátok és házfalakat betöltő LED-falak.

2018. február 13. 17:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Új frakciókkal bővül a Total War: Rome II Alaposan rákapcsolt a Creative Assembly, a már készülőfélben lévő Total War-játékok, illetve a Total War: Warhammer II támogatása mellett a 2013-ban megjelent Total War: Rome II-re is szán egy kis időt a csapat.
Minecraft: Story Mode Season 2 - Episode 5: Above and Beyond teszt - búcsúznak a kockafejek Lezárult a Telltale-féle Minecraft kaland második évada, és csak remélni tudjuk, hogy ezután a folytatás helyett inkább komolyabb témák felé fordul a fejlesztőcsapat.
Váratlanul felbukkant egy kávamentes LeEco A sikerekből bukást kovácsoló kínai óriásvállalat a nehézségek ellenére visszatérhet a mobilpiacra, de azért vannak még kérdőjelek.
Nagyon gyors a Sonnet 1 TB-os hordozható SSD-je A sebesség ára persze a Thunderbolt 3 interfész szükségessége, de a cég főleg az Apple gépek tulajdonosait célozza, ahol ez nem gond.
Jön a Burnout Paradise Remastered PlayStation 4 és Xbox One mellett PC-re is elérhető lesz.
Új funkciókat kap az IBM szoftveres tárolómegoldása Több újítást kap a Spectrum Storage, amely így egyszerűbb, hatékonyabb, és olcsóbb adattárolást ígér.

Top hírek:
Elonk Musk naperőművet csinálna az otthonainkból Cserébe ingyen napelemet és olcsóbb áramot kapnánk.
Merőben új dizájnról árulkodik a Sony mobilos kedvcsinálója Hajlított hátlapra és megújult dizájnra számíthatunk - elvileg az MWC-n debütál az Xperia XZ2.
Így készült A víz érintése Néhány szó A víz érintése háttérmunkálatairól.
DOOM - mozgásérzékelést kapott a Switch-verzió A DOOM Nintendo Switch-változatát eddig csak fizikai gombokkal irányíthattuk, ám a legújabb, 1.1.1-es javítással végre bekerült a játékba gyro- és mozgásérzékelés támogatása is.
Games with Gold - íme a márciusi ingyenes játékok Időlassítás, ügyességi motorverseny és dimenziók közötti ugrálás vár ránk márciusban.
Keverik a valóságot az ASUS-nál Hivatalosan is megjelent a cég Mixed Reality Headsetje, a HC102, amelyet az előző év őszén mi is megnéztünk már.