Miklós Edit keserű ébredése

A koreai mínuszok helyett a meleg edzőteremben készül Miklós Edit már a következő szezonra - igaz, az olimpiai hetedik helyezett magyar alpesi síző ezt a rehabilitáció részeként teszi.

2018. február 13. 18:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Miklós Edit keményet válaszolta miatta bíróságra menőknek Nincs megelégedve a szövetség és a korábbi elnök forrásteremtésével és strukturális változásokat eszközölne Miklós Edit, aki a Sport7fő vendégeként beszélt terveiről a síszövetség elnök...
Miklós Edit a síelők új elnöke Noha heves vita alakult ki a törvényesség témakörében, a Magyar Sí Szövetség rendkívüli tisztújító közgyűlése megválasztotta új elnöknek az olimpiai hetedik helyezett Miklós Editet.

Friss hírek
Súlyos kritikát kapott a Tesla 3-as modellje A sokak által mércének tartott, az autóvásárlók által kiemelten figyelt amerikai Consumer Reports magazin nem tudott értékelést adni a Tesla Model 3-nak, elsősorban a hosszú féktáv és a nehezen...
A fideszesek többsége szerint sem a fociba kellene tolni a pénzt Egy friss felmérés szerint a fideszesek kétharmada is elutasítja a stadionépítéseket.
Brutálisan végeztek Németország egyik legnagyobb muszlimellenes kamubotrányának kitalálójával Társával egy étteremnek akartak hírverést csinálni még 2017-ben, ezért kitaláltak egy történtet 50 erőszakoskodó arabról. Lebuktak, a férfi pedig megölte a nőt.
Teljes lezárás az M0-ason egy kigyulladt autóbusz miatt Teljes útzár mellett folytatják a mentést.
Battlefield V teaser érkezett! Az EA közzétette a Battlefield 5 első teaser előzetesét. A legfontosabb pletyka végre megerősítést nyert: ténylegesen a második világháborúba kalauzol el minket a Battlefield legújabb epizódja.
Vicces videóval szúrt oda a Samsung az Apple-nek de nem túl késő ez? A Samsung majdnem fél évet várt rá, hogy elsüssön egy poént az Apple kárára, most azoban megtették. Jöhet a visszavágó?

A nap legfontosabb hírei – 2018.04.15. SRB-kirohanásától Miklós Edit megválasztásáig.
Miklós Edit új pályán: elnök szeretne lenni Jóllehet már korábban is meglebegtette visszavonulását, mégis sokko­lóan hatott Miklós Edit tegnapi bejelentése, miszerint befejezi élsportolói pályafutását.
Sírva vonult vissza Miklós Edit Sírva jelentette be Miklós Edit, hogy befejezi pályafutását. A legsikeresebb magyar alpesi síző úgy érzi, hogy bár egészségi állapota megfelelő lenne a sport folytatásához, de más tervei vannak. Elmon...

Top hírek:
Pápai Joci: Látomás Pápai Joci vadonatúj szerzeményével lépett fel A Nagy Duett élő showjában. Hallgasd meg először nálunk!
Amikor Bősz csóválja G. Fodor Gábor írása az Origónak
Torres csapatkapitányként, duplával búcsúzott az Atléticótól Nyerni nem sikerült, de szépen búcsúzott el Nino.
Brit vízum nélkül maradt Abramovics A Chelsea tulajdonosa elhagyta Nagy-Britanniát.
Meghalt Patricia Morison, a Csókolj meg, Katám első sztárja A 103 éves korában meghalt színésznő a negyvenes években uralta Hollywoodot és a Broadwayt.
Kiégett egy étterem raktára az Új Buda Centernél A tűzben nem sérült meg senki.