Miklós Edit keserű ébredése

A koreai mínuszok helyett a meleg edzőteremben készül Miklós Edit már a következő szezonra - igaz, az olimpiai hetedik helyezett magyar alpesi síző ezt a rehabilitáció részeként teszi.

2018. február 13. 18:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Miklós Edit még mindig próbálja feldolgozni, hogy nem lehet ott az olimpián Azt mondja, most egyszerűbb, gyorsabb lesz a rehabilitációja. Fél évet így is kihagy.
Miklós Edit: ˝Egyik kicsit törött szívvel nézem majd az olimpiát˝ Sérülése miatt lemaradt a téli olimpiáról a magyar csapat egyik legnagyobb reménysége, Miklós Edit. Az alpesi síző elmondta, nincsenek fájdalmai és lelkileg is jól van. A megnyitó és a női lesikló szá...

Friss hírek
Trump nagyon beakaszthat a franciák bombaüzletének Egy amerikai törvény, egy amerikai mikrochip és persze az amerikai elnök fúrhatja mag a franciák ügyletét Kairóval.
Illegális bevándorlókat fogtak el Röszkénél A csoport tagjai albán nemzetiségűnek vallották magukat, de ezt okmányokkal nem tudták igazolni.
Riasztást adtak ki: itt lesz a leghidegebb Riasztást adott ki több északnyugati járásra hófúvások veszélye miatt a meteorológiai szolgálat. Az extrém hideg miatt több megyére van érvényben figyelmeztetés.
Három településen tartanak ma időközi önkormányzati választást A legnagyobb figyelem a hódmezővásárhelyi polgármesterválasztást övezi.
Emberölés miatt perelnék a dohánycégeket Nem emelnek vádat emberölés és egyéb bűncselekmények miatt a nagyobb dohánycégek ellen Hollandiában, az ügyészség csütörtöki döntése szerint ugyanis az érintett vállalatok megfelelően tájékoztatták a fogyasztókat az egészségügyi kockázatokról. ...
Őrjöngenek a nézők a Dal után - Meglepő nyertes született Durván megosztotta a nézőket, hogy az AWS metálzenekar nyerte A Dal 2018-at. Ők képviselik Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.

Miklós Edit nélkül - döntöttek az olimpiai indulókról A Magyar Sí Szövetség elnöksége hétfőn este megnevezte azokat a sportolókat, akik képviselhetik Magyarországot februárban, a phjongcshangi téli olimpián.
Éjjelente még mindig az olimpiáról álmodik Valószínű, hogy egy átlagember már összetört volna mindazok után, amiken Miklós Edit az alpesi szakág történetének egyetlen magyar klasszisversenyzője keresztülment az elmúlt években. A 29 éves csík...

Top hírek:
Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét
Pályán a Renault 2018-as autója! Parc Fermé: Pályán a Renault 2018-as autója!
Bírsággal megúszta M. Richárd Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.
A Kossuth téren tartja idén ünnepi beszédét Orbán Viktor A Kossuth téren lesz a március 15-i állami ünnepség - jelentette be a közösségi médiában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Mondd el - kortárs fotókiállítás Észtország születésnapjára A tavalyi Tallinni Fotóhónap "Mondd el" Portrék a kortárs fotográfiából című kiállítása nyitotta meg a FUGÁ-ban az önálló észt állam megszületésének 100. évfordulóját ünneplő programsorozatot.
Ismét egy kettős emberölés – asszonyok az áldozatok A helyszín a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kenézlő.