Trump lett az elnök, mégis csődbe mehet a fegyvergyár

A csőd szélére került a Remington, pedig a fegyvertartást támogató republikánusok nyertek 2016-ban.

2018. február 13. 17:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Alaposan megizzasztottuk a litvánokat A 80-75-ös vereség Litvániában a vártnál szorosabb és egyben biztató eredmény: a hazai csapat itt ennyivel feltétlenül jobb, ugyanakkor ez a teljesítmény, ez a csapatjáték elég lehet a folytatásba.
Róma, Aleppo és Moszul közösen hívja fel a figyelmet a keresztények üldözésére Vörös színbe borul a római Colosseum szombaton.
Csak vasárnap dől el, vonulhatnak-e saját zászló alatt az oroszok A két doppingeset nem javítja az oroszok esélyeit.
Orbán Viktor: Lovakrul Lovasnemzetezéssel és benyargalt Európával adta át a Nemzeti Lovardát a kormányfő.
Majd száz bevetésen van túl Kabos Számít rájuk a világ: Indonéziában is kutattak már a romok alatt a kutyák.
A szőnyeg szélére állította az MNB a veronai baleset károsultjainak biztosítóját Empátiát vár el a súlyos baleset kárigényeinek elbírálásánál....

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.
Orbán: A határkerítéssel Európát is védjük Az uniós csúcstalálkozó legfontosabb témája az Európai Unió belső átalakítása.
Összefogást és újabb demonstrációt jelentettek be a diáktüntetésen Egy nagyjából ezerfős tömeg indult el a Deák térről a Parlament elé péntek este fél hat után, a tömeghez folyamatosan csatlakoztak, több ezren lehetnek. Bejelentették a Független Diákparlament és az Országos Diáktanács együttműködését, valamint hogy az oktatási rendszerről nyilvános vitát szerveznek a Jobbik, az LMP és az MSZP miniszterelnök-jelöltjével.
Így gyilkolja meg magát a városi ember a portól 564-en haltak meg csak a kutatás közben.