Az orosz hatóságok nem tudták megindokolni, miért vették őrizetbe az újságírót

Kártérítés megfizetésére kötelezte Oroszországot az Emberi Jogok Európai Bírósága.

2018. február 13. 18:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Belebukott a holland külügyminiszter a Putyinnal kapcsolatos hazugságába Halbe Zijlstra mégsem volt ott azon a találkozón, ahol Putyin állítólag a Nagy-Oroszország létrehozásáról beszélt.
Egymást vádolják a harcoló felek Oroszország ENSZ-nagykövete illegálisnak nevezte az Egyesült Államok szíriai jelenlétét és tiltakozott a légicsapások miatt.
Putyin bízik a szankciós politika végében Reményét fejezte ki Vlagyimir Putyin elnök, hogy a nyugati szankciós politika hamarosan véget ér, és hogy Oroszország gazdasági külkapcsolatai normalizálódnak
Oroszország megkezdte az észak-koreai vendégmunkások kiutasítását Oroszország az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) vonatkozó határozatának megfelelően elkezdte hazaküldeni az észak-koreai vendégmunkásokat - közölte szerdán az Interfax hírügynökség a phenjani orosz nagykö...
Lavrov: A Nyugat allergiás az orosz sikerekre A Nyugatnál allergiát váltanak ki Oroszország bel- és külpolitikai sikerei jelentette ki Lavrov.
Saját magát robbantotta fel az utolsó töltényig küzdő orosz katona Oroszország újabb pilótát vesztett el a szíriai konfliktusban, Filipov őrnagy drámai utolsó pillanatairól felvételek is készültek.

Rakétákat telepített Oroszország a lengyelek nyakába Olyanokat, amelyek atomtöltet hordozására is alkalmasak.
Oroszországot és Kínát is kiborították az amerikaiak atomfegyverfejlesztési tervei Az amerikaiak kisebb atombombákat akarnak, olyanokat, amikről ellenségeik elhiszik, hogy be is vethetik. Úgy tűnik, hogy ez sikerülhet is.
Spanyolország kiadta az Egyesült Államoknak a hekkert, aki az amerikai választásokat is befolyásolhatta Oroszország is nagyon akarta, de a spanyolok az amerikaiaknak adták. A világ egyik legnagyobb spammere is ő volt.
Szorított egyet az olajcsapon Oroszország Kevesebb olaj- és földgázt termelt ki idén januárban Oroszország, mint egy évvel ezelőtt, emellett az olajexport is elmaradt a 2017 januáritól. Pénteken közölt adatok szerint Oroszországban...
Sikerrel állítottak pályára több műholdat az új orosz űrbázisról Oroszország sikeresen pályára állított csütörtökön több külföldi műholdat.
A phenjani orosz nagykövet szerint idén nem lesznek újabb rakétakísérletek Alekszandr Macegora, Oroszország phenjani nagykövete szerint Észak-Korea hadüzenetként tekintene arra, ha teljes olajembargót vezetnének be ellene. Az országban már most is komoly, egyebek között huma...