Bojkottálná a Facebookot és a Google-t az egyik legnagyobb hirdető

Az Unilever a világ második legnagyobb hirdetőjének számít, éves marketingköltsége 8 milliárd euró.

2018. február 13. 18:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Eltűnt a Facebook chaten sok ismerőse? Nincs ezzel egyedül Egyelőre nem tudni, hogy hiba van-e a Facebookon, vagy újítással kísérleteznek a közösségi oldal fejlesztői, de az biztos, hogy többeknél változott hétfőn a chatelős sáv megjelenése.
Milliárdos büntetésekre számíthat a Facebook, ha engedi az illegális tartalmak közlését Nagy-Britanniában A zaklató, fenyegető, vagy terrorcselekményre buzdító tartalmak megjelenítését akár több milliárd fontig terjedő pénzbírsággal büntetheti a brit kormány.
Problémák a Huawei és Honor mobilokon egy Google frissítés után A Google Play-szolgáltatások friss verziója több készüléken alkalmazáshibákat hozott. A javításon már dolgoznak, addig kaptunk egy átmeneti megoldást.
Indul a Google új zenei előfizetése Jövő héten, május 22-én indítja a Google a következő generációs zenei szolgáltatását. A YouTube Music névre keresztelt új előfizetéses rendszerrel újra a Spotify és az Apple Music ellen indul versenyb...
Jön a YouTube Music: a Google újra megpróbálkozik a streamelős zenebiznisszel Újabb zenés alkalmazást indít a Google, május 22-én startol a YouTube Music.
Felháborodtak a kórház dolgozói, mert az Zuckerberg nevét viseli A Zuckerberg San Franciscó-i közkórház dolgozói szombaton tüntetést szerveztek a munkahelyük elé, ugyanis felháborítónak tartják, hogy az adatvisszaéléssel kapcsolatos botrány után továbbra is ragaszk...

Nem szégyellős: ismét beszólt Tim Cook Mark Zuckerbergnek Egy igazi úrhoz méltón ugyan finoman, de ismét csak célozgatott Tim Cook a Facebook megkérdőjelezhető adatkezelésére.
Személyiségteszt robbanthatja ki az újabb Facebook-botrányt Ha szereti a facebookos személyiségteszteket, jó eséllyel az ön adataihoz is bárki hozzáfért.
Orbán Viktor gratulált a győri lányok újabb BL-győzelméhez A miniszterelnök a Facebook-oldalán gratulált a Győri Audi ETO címvédéséhez, valamint születésnapja alkalmából a csapat klasszisát, Görbicz Anitát is felköszöntötte.
A Facebook kinyírja a szerelmi életünket, mi pedig hagyjuk neki Ha beengedjük a közösségi oldalt a hálószobánkba, nem járunk túl jól.
Egy magyar rendőr őszinte véleménye az ellenzéki tüntetésről A Magyar Rendőrök és Katonák vele-TEK vagyunk Facebook-csoport tette közzé egy magyar rendőr levelét az ellenzéki tüntetésről.
Saját okosórán dolgozik a Google Nem csak a Pixel 3 mobilokra számíthatunk az ősszel.