A katari szövetséggel kötött megállapodást az MLSZ

Edzők, játékvezetők és focisták képzéséről szól az együttműködés, melynek aláírása csak formalitás volt.

2018. február 13. 18:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az MLSZ három csapatot is megbüntetett A DVTK járt a legrosszabbul.
Határozottan válaszolt az MLSZ az Origónak Rákérdeztek, megváltoztatja-e az szövetség a kupadöntő helyszínét.
Az MLSZ két játékos büntetését is súlyosbította Fernando Gorriarán esetében maradt az egymeccses eltiltás.
Csányi Sándor: ma már úgy gondolom, lehet növekedés az uniós pénzek nélkül is Uniós pénzek nélkül is növekedne a gazdaság, a devizahitel-válságból minden résztvevő tanult, az OTP további terjeszkedésre készül - mondta Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója. Az MLSZ elnöki ...
Két meccs, több százezres büntetés az FTC-nek Összesen 550 ezer forintra büntette a klubot az MLSZ fegyelmi bizottsága.
Hadat üzent az MLSZ a női foci szerelmeseinek A Ferencváros duplán fizethet, de nem csak a zöld-fehérekre sújtottak le.

Banó-Szabó Bence hozza a legtöbb pénzt, de miért? Az MLSZ új támogatási rendszert vezet be, négymilliárd forintot ad a nevelőkluboknak. Egy hazai meccsért egymillió forint jár. De hogy lesz ettől jobb a foci?
Az MLSZ magasabb minőségű munkát vár el az NB I-es kluboktól A Magyar Labdarúgó Szövetség első embere szerint a klubcsapatok nemzetközi szinten elért eredményei befolyásolják a válogatott eredményességét is.
Csányi Sándor: a klubfutball miatt hiányoznak a válogatott eredményei Az MLSZ elnöke szerint a kluboknak olyan profin kellene dolgozniuk, mint ahogy az MLSZ támogatja őket.
Az MLSZ már nem akar Orbán kedvében járni? Márciusban az MLSZ még lelkesen bólogatott, mikor a miniszterelnök azt mondta, hiányzik a stadionokból a pirotechnika. Most viszont már 1,2 milliós büntetés járt a füstölésért.
Pep Guardiola győzelmi beszédét mindenkinek látnia kell MLSZ-edzőképző figyelem: így kellene gondolkodnia a futballról, a csapatmunkáról minden edzőnek.
Óriási büntetést osztott ki az MLSZ Ülésezett a Fegyelmi Bizottság.