A katari szövetséggel kötött megállapodást az MLSZ

Edzők, játékvezetők és focisták képzéséről szól az együttműködés, melynek aláírása csak formalitás volt.

2018. február 13. 18:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mérsékelték a Fradi pénzbüntetését, a szektorbezárást jóváhagyták A Sport Állandó Választottbíróság úgy döntött, hogy a Ferencvárosi TC labdarúgócsapatának tíz helyett hárommillió forint büntetést kell fizetnie, ugyanakkor a Groupama Aréna négy szektorának három mér...
Félmillió forintra büntette az MLSZ a Honvéd edzőjét A Magyar Labdarúgó-szövetség a másodosztályú klubnak adott igazat a Budapest Honvéddal szemben.
96. születésnapja alkalmából köszöntötték Szepesi Györgyöt A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) képviselői kedden születésnapja alkalmából köszöntötték a 96 éves Szepesi Györgyöt.
Az MLSZ és a FIFA közösen tesz a magyar futball jövőjéért Negyven új műfüves pálya épül országszerte.
Mészöly Kálmán: a csupaszív ember, aki sosem tagadta meg önmagát Sztorik az MLSZ-életműdíjas, Eb-bronzérmes legendáról. Szpíker Korner Gundel Takács Gáborral.

Az MLSZ vár és figyel A FIFA bejelentette, az idei világbajnokságon is videóbíró segíti a játékvezetők munkáját.
Tragédia! 41 évesen elhunyt a magyar focibíró Január 20-án, szombatra virradó éjjel tragikus körülmények között életét vesztette Demeter Miklós egykori kitűnő játékvezető írja a pest.mlsz.hu. Demeter Miklós 1976. július 11-én született Bu...
Örökzöld gyepen - Hegyi Iván: A legrosszabb otthon A nyolcvanas évek elején Szepesi György, az MLSZ rádióriporter elnöke kijárta, hogy Östreicher Emil a válogatott menedzsere lehessen.
220 millióért venne az MLSZ labdákat, mezeket, hálókat A következő egy évben nettó 220 millió forintot költene el a labdarúgó szövetség különféle sporteszközökre és -felszerelésekre.
Sosem találja ki, hogyan motiválja az MLSZ a focistapalántákat Megvan az utánpótlás csodafegyvere.