Hollik: Az ET emberi jogi biztosa Soros szolgálatában áll

Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő szerint elképesztő, hogy Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa ilyen leplezetlenül Soros György szolgálatában áll

2018. február 16. 22:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kész a terv, amely már Európa határain kívül megállítaná a menedékkérőket Korábban ezt javasolta Orbán Viktor, sőt Soros György is. Az EU vezetői jövő héten döntenek róla.

Soros György és fia: az EU fő bajai a 2004 után csatlakozó országok okozzák A New York Timesba írtak cikket arról, mennyivel fontosabb is Macedónia névváltoztatása, mint amennyire annak tűnik.
Olcsó munkaerőt telepítene Európába Soros György Az Európai Bizottság háromszor annyit szán a határigazgatás finanszírozására a következő költségvetési ciklusban, mint az előző években.
Soros György készül valamire, most bevásárolta magát a New York Times-ba Soros egyik befektetési ügynöksége, a Soros Fund Management LLC több mint 3 millió dollár értékben vásárolt New York Times részvényeket.
Bevándorláspárti az Unió javaslata A Brüsszel által előterjesztett uniós költségvetési tervezet egyértelműen a bevándorlást segítené, ezért az káros és veszélyes a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint. Hidvéghi Balázs megjegyezte az...
Jövő szerdán szavazhat az Országgyűlés az alkotmánymódosításról és a Stop Sorosról Az alaptörvény hetedik módosítása, valamint a Stop Soros törvénycsomag zárószavazását is várhatóan jövő szerdán tartja a Ház.

Olaszország végre észhez tért Több mint 600 migránst mentett ki múlt szombaton a Soros Györgyhöz köthető SOS Mediterranee nevű francia civil szervezet hajója a Földközi-tengerből.
Hollik István: a többi bevándorláspárti szervezethez is elmegyünk A Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője azt mondta, néven akarják nevezni "a többségében Soros György által finanszírozott" szervezeteket.
Egyetlen ellenzéki párt sem támogatja a Stop Sorost A Fidesz szerint az ellenzék támogatja az illegális bevándorlást és segítené a Soros-szervezeteket.
A tőzsdespekuláns harcot hirdet Donald Trump és az erősödő nacionalizmus ellen Soros György harcot hirdetett Donald Trump amerikai elnök és az erősödő nacionalizmus ellen a The Washington Post című lapnak Zürichben adott és vasárnap megjelent interjújában.
Soros György buborékban
Elindult Soros kampánya a Brexit ellen A milliárdos spekuláns nem nyugszik bele az emberek akaratába, újabb népszavazást íratna ki a Brexitről.