Szél Bernadett: Már azt sem mondják, hogy Magyarország jobban teljesít, csak annyit, hogy Soros György van, veszély és felháborodás

Hadházy Ákos az LMP országértékelőjén bírálta Karácsony Gergelyt, hogy egyetlen korábbi visszaélést sem tárt fel a kerületében.

2018. február 17. 20:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ki lesz Magyarország szépe? Bemutatták a jelölteket Bemutatták szerdán Budapesten az idei Magyarország Szépe versenynek azt a húsz indulóját, akik közül 16-an a Miss World világverseny hazai döntőjében mérkőznek meg július 8-án.

Veresége ellenére is ott lehet a vb-n Magyarország Ugyan Veszprémben kikapott Szlovéniától a magyar férfi kézilabda válogatott, de egy gólt megőrzött előnyéből.
Hollik István: a többi bevándorláspárti szervezethez is elmegyünk A Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője azt mondta, néven akarják nevezni "a többségében Soros György által finanszírozott" szervezeteket.
Hologram helyett Elvis Presley, ha életben nem is, ám tragikus halálát követően negyvenegy esztendővel mégiscsak megjelent Magyarország első számú koncerthelyszínén.
A tőzsdespekuláns harcot hirdet Donald Trump és az erősödő nacionalizmus ellen Soros György harcot hirdetett Donald Trump amerikai elnök és az erősödő nacionalizmus ellen a The Washington Post című lapnak Zürichben adott és vasárnap megjelent interjújában.
Soros György buborékban

Emberkereskedelem: Magyarország a legérintettebbek között Szerteágazó kampány indult a szexuális és munkacélú kizsákmányolás visszaszorítására.
A legjobb aktív magyar profi öklözők toplistája A Felix Promotion International versenyzői számára az elmúlt hétvégén befejeződött a tavaszi versenyszezon, de csak egy szusszanásnyi szünet lesz, hisz szeptemberben már ismét ringbe szólítják Magyaro...
Gulácsi, köszönjük! Fehéroroszország - Magyarország 1-1 Barátságos A magyar labdarúgó-válogatott a breszti DASZK Stadionban 1-1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a fehéroroszok ellen. A vezetést a hazaiak szerezték meg az első félidőben, An...
Sok közös pont van Magyarország és Németország között a migrációs válság megítélésében Magyarország és Németország is támogatja rendőrökkel a macedón-görög határ védelmét - mondta Szijjártó Péter Berlinben a Phoenix német országos közszolgálati televíziónak.
A trianoni tragédiára emlékeztek Országszerte megemlékezéseket tartottak a nemzeti összetartozás napján. 1920-ban ezen a napon írták alá az első világháborút lezáró trianoni békediktátumot. A szerződés eredményeképpen Magyarország te...
"Fel kell lépni a migráció ellen!" Soros György emberei mindenhol ott vannak, az új migrációs útvonalon is segítenek az illegális bevándorlóknak és azon dolgoznak, hogy lazítsanak a bevándorlási szabályokon. A Miniszterelnökséget vezet...