Üzenetben írta meg, hogyan öli meg az újságírónőt a milliárdos

Kim Wall megtervezett gyilkosság áldozata lett.

2018. február 20. 16:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Harmincöten meghaltak egy piacon történt robbantásban Damaszkuszban A forrás nem zárta ki, hogy a halálos áldozatok száma növekedhet, mivel több sebesült állapota súlyos.
Migránsok lőttek le egy 20 éves fiatalt Marseille-ben Életveszélyben van, több golyót is kapott.
110 év börtönre ítéltek egy terroristát Spanyolországban 1995-ben egy autóba rejtett bombával ölt meg egy katonai parancsnokot.
Trump telefonon gratulált az újraválasztott Putyinnak, aztán egyeztettek Jön a TrumpPutyin-csúcstalálkozó?
Nem elég kemény az EU Varsó megregulázásához Jean-Claude Juncker bizottsági elnök meg van elégedve a Varsóval folytatott párbeszéddel, és el szeretné kerülni a Lengyelországról szóló uniós szavazást, mivel ez "negatív légkört teremtene az egész Európai Unióban".
Az iszlám terrorja ellen tiltakoznak francia tudósok és művészek A migránsválság óta tovább romlott a helyzet, most már nemcsak a gondolat szabadsága ellen törnek a radikális muszlimok.

A bíróság előtt beszélt a dán tengeralattjárós gyilkos Tagadja a gyilkosságot és a szexuális bántalmazást, és csak a feldarabolást ismeri el a Kim Wall svéd újságírónő szadista megkínzásával és megölésével vádolt Peter Madsen dán tengeralattjáró-építő, ak...

Top hírek:
Indul a líbiai elnökválasztáson Kadhafi fia A forradalom után azzal vádolták, hogy háborús bűnöket követett el.
Drogdílerek is kaphatnak halálbüntetést, ha Trumpon múlik Az amerikai elnök előterjesztette kormányzata elképzeléseit az opiáttartalmú kábítószerek és gyógyszerek okozta válság leküzdésére.
Rakétapusztító lézerfegyvert tesztel az amerikai hadsereg A vadászgépre felfüggeszthető lézerágyú tesztelését nyáron kezdik.
Megrongálták a bevándorlásellenes AfD sajtósának a lakását és az autóját Szélsőbaloldali vandálok vállalták magukra a támadást.
Jövő májusban lesz a következő EP-választás A magyarországi voksolás minden bizonnyal május 26-án lesz.
Elutasította a tokiói bíróság a menekültstátuszt kérő szíriaiak keresetét Japánban egyre többen próbálnak menedéket kérni, de csak kevesen kapnak.