Szél Bernadett, az LMP társelnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje a választási együttműködésről

2018. február 20. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szél Bernadett lelépheti a Fidesz favoritját Az összefogás győzelmi esélyeit most egy gesztust gyakorló DK maximalizálhatja.
Az LMP együtt akar tárgyalni az MSZP-vel és a Jobbikkal Szél Bernadett levelet írt az MSZP-nek és a Jobbiknak, hogy együtt tárgyaljanak, és végre kiderüljön, ki akar tényleg kormányváltást.
Az LMP 900 milliárddal növelné az egészségügy forrásait Mintegy 900 milliárd forintot költene az LMP az egészségügy fejlesztésére. Az összeg harmadából másfélszeresére növelnék a béreket, a fennmaradó részből pedig a működés hatékonyabbá tételére, fejl...
Szél: Az LMP szívügye a nők és férfiak társadalmi egyenlősége Az LMP szívügyének nevezte a nők és férfiak társadalmi egyenlőségét a párt miniszterelnök-jelöltje szerdai, nőnapi rendezvényükön. Szél Bernadett leszögezte: az LMP kormányon foglalkozna nőügyekkel.
Szél Bernadett: Mindenkinek meg kell mozdulnia
ÁSZ: Az LMP kampánycélra próbálja használni a független számvevőszéket Az ÁSZ arra reagált, hogy Szél Bernadett hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Magyarországon sérült a demokrácia, a jogállamiság.

Semjén: Képzeljenek el egy kormányülést Képzeljen mindenki maga elé egy olyan kormányülést, amelyen Szél Bernadett a miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc a pénzügyminiszter.
Szél Bernadett elzavarta Karácsony Gergelyt Már az LMP sem kíváncsi a parlamenti bejutásért küzdő baloldali párt esélytelen miniszterelnök-jelöltjére.
Szél Bernadett nem válaszolt a DK-nak, de Gyurcsány így is bizakodó
Az LMP is leszerződött Garancsi cégével Szél Bernadett plakátja feltűnt Hódmezővásárhelyen is.
Szél Bernadett a Fideszről: Ezek kommunisták Az LMP első embere szerint a kormánypártiak már nem tudnak különbséget tenni az állami vagyon és saját vagyonuk között.
A Momentum tárgyalni fog az LMP-vel a választási együttműködésről Fekete-Győr András elfogadta Szél Bernadett felkérését.