Szél Bernadett, az LMP társelnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje a választási együttműködésről

2018. február 20. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vitatott orosz szoftver fut a magyar képviselők céges laptopján Szél Bernadett a nemzetbiztonsági bizottság napirendjére vetetné a Kaspersky-kérdést.

Itt nincs Fidesz-ügynök Szél Bernadett is az LMP fegyelmi bizottsága elé került - jelentette be a párt újraválasztott társelnöke lapunknak adott interjújában.
Rajong a metálért, és otthon van a küzdősportokban az LMP új társelnöke Keresztes László Lóránt váltja Szél Bernadett mellett Hadházy Ákost, a pécsi politikus lett az LMP férfi társelnöke. Nem fél attól, hogy kitakarná Szél a rivaldafényből, mert nem is akar sütkérezni b...

Bomlófélben, szétesőben az LMP Szél Bernadett mikropártja is a kihalás szélére sodródott. Természetes szelekció ez. Az alkalmatlanok, a gyengék eltűnnek. Így megy ez. Mindig is így ment.
Szakadhat az LMP? Gyenge felhatalmazást kapott Szél Bernadett társelnök az LMP hétvégi tisztújító kongresszusán.
Szél Bernadett nyert, de megbukott Folytatódhatnak a belharcok az LMP-ben és nem kizárt, hogy pártszakadáshoz közeli helyzet is kialakult. Erről a Pesti Srácoknak számoltak be LMP-s párttagok. A Tényeknek nyilatkozó politológus szerint...
Szél Bernadett és Keresztes László Lóránt az LMP két társelnöke Az elnökség további hat tagját is megválasztják szombaton.