Stohl Piramisa ledöntötte Balázs Falát

A kedvezőtlen nézettségi mutatók miatt a tervezettnél kevesebb részt forgatott az RTL A Fal című vetélkedőből. Pedig a csatorna mindent megtett, hogy átcsábítsa A Piramis nézőit.

2018. február 22. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vadhús, hardrock és blues A Piramis, az Ozone Mama és a Tűzkerék xT. is fellép, de a hagyományos vadhúsfőző és -kóstoló verseny sem marad el a június első hétvégéjén kezdődő V. VisegRock fesztiválon.

Figyelemfelkeltő kampányt indított a jegybank a piramis játékok veszélyeiről Az elmúlt két hónapban már 6-7 ilyen jellegű tevékenységet végző céget talált a jegybank.

Friss hírek
Étkezési zavarokkal küzdenek a Luxusfeleségek Az egész napos munka és szereplés közepette van, hogy késő délutánig egy falatot sem esznek a feleségek.
Milliókkal verték át Bódi Csabit A tágas, új családi ház helyett albérletben kell meghúznia magát Bódi Csabinak, akit a saját rokona több tízmillióval károsított meg.
Pártos Csilla régi otthona közelében kezd új életet Ha Pécsi Ildikó menye kiköltözik abból a házból, ahol korábban a férjével élt, az utolsó szál is elszakad, ami Pártos Csillát volt családjához kötötte.
Medvére kenték az abonyi vérengzést Félelmetes hír terjedt el a Pest megyei Abonyban: egy rejtélyes ragadozó 15 birkát mészárolt le. Többen is arra gyanakodtak, hogy egy olyan medve végzett az állatokkal, amely már korábban is járt a településen.
Drogbotrány Balatonfüreden Két gimnáziumot hálóztak be a kábítószerárusok Negyven gimnazista bukott meg droggal Füreden. Érettségi előtt tört ki a botrány. Vásárolta, adta és szívta a füvet többtucatnyi most lebukott balatonfüredi középiskolás. A városban tavaly is volt már hasonló botrány: akkor egy másik iskola 20 tanulója drogozott.
Pálfordulás az európai politikában Európának közös biztonság- és védelempolitikára van szüksége az osztrák kancellár szerint. Sebastian Kurz egy lapinterjúban azt mondta: meg kell szüntetni a nyugat és a kelet, valamint az észak és dél közötti különbségeket a kontinensen. ...

Rettegett az infarktusa utáni első fellépés előtt a Piramis énekese Nyemcsók János ˝Csoki˝ három hónappal szívinfarktusa után nemrég újra színpadra állt. A Piramis együttes énekese visszatéréséről, valamint három hónappal ezelőtti rosszullétléről mesélt a Mokka adásáb...
Három hónappal szívinfarktusa után újra színpadon a Piramis énekese Három hónap kihagyás után június 2-án szombaton visszatér a fővárosi színpadra a Piramis együttes.
A Piramis énekese nem tartja fairnek, hogy épp ő kapott infarktust Csoki a márciusi szívroham óta már jobban van.

Top hírek:
Jakupcsek Gabriella lánya jól megnőtt - Emma le sem tagadhatná az anyját Jakupcsek Gabriella lánya, Emma már kilenc és fél éves.
2 hónappal a szakítás után eljegyezték a TV2 sztárját - Menyasszony lett Kárpáti Rebeka Kárpáti Rebeka két hónapon belül szakított, majd kibékült párjával, aki el is jegyezte.
4 gyakori hiba, ami tönkreteszi a mosogatógépet: mégis sokan elkövetik őket A mosogatógéped hosszabb életű lesz, ha nem követed el az általános hibákat.
Meghan apja óriási felfordulást okozott a palotában - Erről biztosan nem beszélhetett volna Interjút adott a hercegné édesapja, azonban nem sokat javított a hírnevén.
Gáspár Bea testhez álló ruhát húzott - Evelinnél is vékonyabbra fogy lassan Gáspár Bea olyan látványosan lefogyott, mint idősebbik lánya, Evelin.
Citromos, mascarponés máktorta: olyan finom, hogy nem éred be egy szelettel A pitetorta a nyár nagy slágere. Próbáld ki mascarponés, mákos töltelékkel, és kápráztass el mindenkit!