Döfi keresztapái úgy ˝összenőttek˝, mint Stan és Pan

Bola és Fecó között igazi barátság alakult ki a forgatások alatt, ez Gundel Takács Gábor szerint teljesen átjött abból is, ahogy Döfi átköltöztették a táskák között válogató keresztapja mellé.

2018. február 22. 22:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Stan Lee nagyon nem örül annak, amit Thanos tett a Bosszúállók: Végtelen háborúban A legendás képregényíró egy videóüzenet formájában osztotta meg gondolatait a film kapcsán.

Kis híján fegyveres rablás áldozata lett Stan Lee Két férfi követelt rajta valami tartozást. A 95 éves képregény-atyaúristennek elég kemény éve van.
Stan Lee hatalmas meglepetéssel készül a rajongóknak

Az eddigi legnagyobb skalp Fucsovics Márton rekordot döntött Genfben az 501 ezer euró összdíjazású salakpályás tenisztornán: legyőzte méghozzá simán, 6:4, 6:0-ra a svájci Stan Wawrinkát.
Élete legnagyobb sikerét érte el Fucsovics Márton Fucsovics Márton a háromszoros Grand Slam-torna-győztes, a világranglistán jelenleg 25. helyezett svájci Stan Wawrinka ellen lépett pályára. A magyar sportoló két játszmában könnyedén, 6:4, 6:0-ra ...
Fucsovics a legjobb nyolc közé jutott Genfben Stan Wawrinka lehet az ellenfele.
Balázs Fecó Somló temetéséről: ˝nem kellett volna elmennem˝  Az énekes elárulta Joshinak, megalázónak érzi a nyugdíját. Szóba került az is, hogy mostanában sok temetésre kellett mennie, többek között Somló Tamáséra is, ami nagyon megviselte őt