Tönkreverte a Fradi a Honvédot a magyar bajnokságban!

Kivégezték a zöld-fehérek a kispestieket.

2018. február 24. 21:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Két diákját is aktusra kényszeríthette a Honvéd fociakadémiájának tanára Fél évet előzetesben töltött a férfi, június óta szabadlábon védekezhet. Négy fiatal tett panaszt zaklatás miatt.
Telt ház lesz a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjén A Fradi, a Győr, a Siófok és az Érd harcolnak a trófeáért a Papp László Sportarénában.
CS:GO edzésen jártunk a Honvéd Esport Akadémiájában Rendhagyó videóval jelentkezünk, ugyanis ebben a hónapban nem egy népszerű youtuberrel sportoltunk együtt, hanem ellátogattunk a Honvéd Esport Akadémiába, ahol megnéztünk egy CS:GO edzést és a játékos...
A Fradi egykori verőembere súlyos vádakkal illeti a klubot A klub mindent szemenszedett hazugságnak tart, a Ferencváros korábbi "szurkolói koordinátorát" pedig notórius hazudozónak.
Helikopterrel is menti a Magyar Honvédség a havazás miatt bajba kerülteket Közúti és légi feladatokat is ellát a Magyar Honvédség a rendkívüli téli időjárási helyzetben - közölte Böröndi Gábor hadműveleti csoportfőnök vasárnap délelőtt a Honvédelmi Minisztérium és a Honvéd V...
Őrült meccsen nyert a Ferencváros Két kiállítás is volt a 23. forduló zárómérkőzésén, a Fradi a 90. percben vezetett először.

Bejelentették, mikor játszik a Győr és a Fradi a BL-ben A sorozat négyes döntőjét május 12-13 között Budapesten rendezik.
Női kézi BL-negyeddöntő: a Győr és a Fradi meccseinek időpontjai Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta a női Bajnokok Ligája-negyeddöntő mérkőzéseinek pontos időpontjait.
Magyar Kupa - Nem esett gól Kispesten A Debreceni VSC gól nélküli döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első, szerdai felvonásán
Csehországi szülővárosában avattak emléktáblát az első aradi vértanú tiszteletére Ünnepi rendezvénysorozattal emlékezik meg az 1848-as forradalom és szabadságharc 170. évfordulójáról a Prágai Magyar Intézet, amely az ünnepség részeként Ormai (Auffenberg) Norbert honvéd ezredes tisz...
Kézi BL: meglepő vereséget szenvedett a Fradi Eldőlt az is, hányadik helyen végeztek a csoportban.
Most nem volt rangadó a Szolnok-Eger a pólóbajnokságban A bajnok kilenc góllal verte a hevesieket, ugyanennyivel győzött hazai medencében a Honvéd is.