Családi vonás az erőszak Abdeslaméknál

Késsel rabolt ki önkormányzati dolgozókat a terrorista fivére.

2018. február 24. 21:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Manchesteri magyarokkal találkozott Szili Katalin A manchesteri magyarság vezetőivel találkozott szombaton Szili Katalin, aki részt vett az immár második alkalommal megrendezett manchesteri erdélyi kulturális ünnepen, a Góbé Fesztiválon is
Négy nap alatt 20 társulat 27 előadás - Békéscsaba ismét a bábjáték fővárosa Ünnepi díszbe öltözött a XVII. Nemzetközi Bábfesztiválnak otthont adó Ibsen Ház és Jókai Színház Békéscsabán.
Balhé a kispadoknál a svéd-német meccs után - videó A skandinávok szövetségi kapitánya, Janne Andersson érthető módon ideges volt.
A Bubi lett az év szava 2017-ben A Budapesten üzemeltetett közbringarendszer nevének mozaikszava, a Bubi lett a tavalyi év szava a Magyar Nyelvi Szolgáltató Iroda (Manyszi) munkatársai és szakmai partnerei véleménye alapján - közölte Minya Károly nyelvész szombaton este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Széphalmon
Nekiugrott a svéd kapitány a németeknek a vereség után A svéd sajtó szerint német provokáció miatt.
1050 éves az első lengyel püspökség A nyugat-lengyelországi Poznanban szombaton megemlékeztek az első lengyel püspökség megalapításának 1050. évfordulójáról.

Top hírek:
Iszonyatos tömegbaleset a WTCR-ben, Michelisz megsérült Gyakorlatilag az egész mezőny összetört pár másodperccel a rajt után.
6 szuper málnás recept - még szezon van!
Több mint négyszáz embert mentettek ki a tengerből a spanyol hatóságok Az eset a spanyol partok közelében történt.
Már csak Ildikó állja
Nagyon bekezdtek a belgák Tunézia ellen A 16. percben már 2-0 volt, aztán gyorsan szépített Tunézia. A vébé legerősebb első húsz perce volt.
Donald Trump kivárna a bevándorlási törvénytervezettel Donald Trump amerikai elnök arra bíztatta a republikánus törvényhozókat, hogy "ne vesztegessék tovább az időt" a bevándorlási törvénytervezettel, hanem várják meg az őszi félidős választásokat.