Családi vonás az erőszak Abdeslaméknál

Késsel rabolt ki önkormányzati dolgozókat a terrorista fivére.

2018. február 24. 21:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Szenvedve nyert a bajnok és az egyik kihívó is Az NB I. 23. fordulójának eredményei.
Nem ezt várjuk egy 95 000 forintos fülhallgatótól A Bang & Olufsen BeoPlay E8 kiválóan össze van rakva, de valamit mégis elszúrtak benne.
Térkép figyelmezteti az autósokat a várható extrém időjárásra Több megyében is kritikus helyzet várható a hóhelyzet és az ónos eső miatt szombat estétől.
Pokorny Lia: Amikor óriási orrot viseltem, magától jött a szorongás Interaktív és improvizatív színpadi szereplése után sokszor órákig pörög tovább. Nagy kihívást jelentő előadásokon bizonyította, hogy a kimagasló művészi teljesítmény nem a diplomán múlik. Interjú Pokorny Liával.
38 évet várt arra, hogy szilárd ételt tudjon enni Alig volt 1 éves, amikor arccal előre esett Rajendra Panchal. A baleset következtében állkapocs ízületi merevség alakult ki nála. Az indiai, közelebbről Pune városába való fiú ennek következtében 38 éven keresztül csak pépes ételt tudott magához venni, tudniillik mindössze másfél centire nyílt a két ajka.
Pillanatok alatt lepte el a hó az ország egy részét Videón a hófúvás és márciusi ítéletidő.

Top hírek:
Panelben tartott kistgrist simogatott az Áll az alku játékosa Zolika elképesztő időutazást ajánlott Ramónának, hiszen pusztán a ´90-es évek közepéig kellene visszautazniuk, hogy egy nyíregyházi panelben tigrist simogathassanak. És hogy végül Zolika kinyitotta-e táskáját, és Ramóna kapott-e idézetet is, kiderül az Áll az alku pénteki adásából!
Busztűz: óriási lángok és robbanások Hatalmas lángokkal égett egy busz Vecsésen, a végállomásán. Szemtanúk videókat is készítettek a hatalmas tűzről, hallatszik, hogy valami többször is robbant a buszon. Úgy tudjuk, a motor nem járt, amikor füstölni kezdett, majd kigyulladt. A sofőr azonnal oltani kezdte, de nem sikerült neki, ezért kihívta a tűzoltókat.
Egy maffiózó vallomása: A migráció jobban fizet, mint a drog A maffia irányítja az illegális bevándorlást Olaszországban.
Afgán migránsok gyilkoltak Németországban és Belgiumban is Hasonlóan véres dráma játszódott le Belgiumban, mint hétfőn flensburgban, amikor egy fiatal afgán férfi meggyilkolta barátnőjét: az áldozat ezúttal egy 27 éves, kétgyermekes anyuka, a tettes itt is egy afgán bevándorló, a nő élettársa.
Varsó és Berlint lépéseket sürget a volt orosz hírszerző elleni támadás után A Szergej Szkripal egykori orosz kettős ügynök és leánya elleni támadás nem maradhat következmények nélkül.
Életveszélyesen megfenyegették a Svédországból hazaköltözött magyar nőt Életveszélyesen megfenyegették, nyilvánosságra hozták lakcímét és közösségi oldalát is feltörték annak a magyar nőnek, aki nemrég költözött haza Svédországból a bevándorlók miatt.