Németeké az aranyrekord, holtverseny a négyes bob dobogóján - A phjongcshangi téli olimpia tizenhatodik napja

A téli olimpia utolsó napján Dél-Korea két ezüstöt szerzett, az egyiket holtversenyben. A németeknél még sosem hozott össze egyetlen ország sem több aranyérmet egy téli olimpián.

2018. február 25. 1:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Letartóztattak egy dél-koreai StarCraft profit, mert direkt veszített A profi közösség nem lett sokkal bölcsebb attól, hogy Dél-Korea kedvenc e-sport játékát újrakeverték. Egy ismert profi eldobta a karrierjét 10 millió forintnyi dél-koreai wonért.
boreum gyorskorcsolya phjongcshang zaklatás dél-korea pszichiátria Társukat alázták a dél-koreai korcsolyaváltó tagjai, a közönség ellenük fordult. Ez lett túl sok.
Trump és Kim Dzsong Un találkozója Észak-Korea hallgat Dél-Korea eddig semmiféle visszajelzést sem kapott Észak-Koreától arról, hogy Phenjan kész-e az USA-val folytatandó tárgyalások megkezdésére.
Dél-Korea elnöke történelmi jelentőségűnek nevezte a bejelentett találkozót Ezzel a találkozóval egyenesbe juthat a Koreai-félsziget atomfegyvermentessé tétele.
A Korea-közi csúcstalálkozón bizalomépítésről lesz szó Csúcstalálkozó lehet tíz év után Észak- és Dél-Korea között, ami megnyithatja az utat a Washington és Phenjan közötti tárgyalások előtt is. Az Egyesült Államok üdvözölte a döntést, ugyanakkor újabb sz...

Szakértő: Kijárhatna egy Nobel-békedíj a dél-koreai kormányzatnak A szöuli elnöki hivatal közlése szerint csúcstalálkozót tart Szöul és Phenjan Észak- és Dél-Korea határán.
Történelmi találkozó Kim Dzsongun és Dél-Korea között Mégy úgy is, hogy a déli delegáció csak az egyeztetésről egyeztetett Kim Dzsongunnal.
Dél-Korea különleges megbízottakat küld északra A két koreai fél megbeszéléseket folytat majd a Washington és Phenjan közötti párbeszéd felújításának lehetőségéről – közölte az elnöki hivatal vasárnap
Harminc év börtönt is kaphat Dél-Korea volt elnöke korrupcióért Vesztegetéssel és hatalommal való visszaéléssel vádolják a bukott elnököt.
Dél-Korea a társukat kiközösítő gyorskorcsolyások ellen fordult Petíció indult a társukat adásban zaklató sportolók ellen, hogy többé ne képviselhessék az országot.