Gundel Takács Gábor szürreális képelemzése: ˝beborult egy kicsit pszichésen˝

Balázs egyik rajzát megmutatta az adás előtt Gundinak is, akit megkért: mondja el, mit lát benne. A delfines pszichés beborulás elemzése a videóban.

2018. február 28. 21:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A magyar hírességek a horvátoknak drukkolnak, de a franciákra tippelnek Gundel Takács Gábor, Katus Attila és Kovács Áron is elmondta, mit vár a hátralévő két vb-meccstől.

Senki ne gondolja, hogy a horvátok fáradtak lesznek a döntőben! Gundel Takács Gábor szerint a két kifacsart válogatott csatáját a rutin döntötte el.

Friss hírek
Herpesz miatt drágul a ponty? Tegnap kezdte felkapni a hazai sajtó, hogy emelkedhet a ponty ára egy csak rá jellemző betegség miatt. Pedig idén már 27 helyett csak 5 százalék áfa terheli. A Borsnak egy érintett azt mondta: a magyar pontyok makkegészségesek, élnek, mint hal a vízben.
Rosamunde Pilcher: Négy évszak 2/4 - teljes film Rendező: Giles Foster Szereplők: Tom Conti, Michael York, Senta Berger, Paula Kalenberg, Perdita Weeks, Tim Delap, Juliet Mills 
Véletlenül bukkantak egy csomó új holdra a csillagászok: az egyik nagyon különleges A csillagászok eredetileg a Naprendszer feltételezett kilencedik bolygója után kutattak, végül teljesen másra bukkantak.
Bőrsérülést okozhat a mobiltelefon Gondolta volna, hogy a mobiltelefonja, amit nap mint nap használ, bőrpírt, duzzanatot, viszketést, hólyagos bőrsérüléseket és hegesedést okozhat? A készülékekben található ko­balt és nikkel váltja ki ezeket az allergiás reakciókat, tehát aki az ékszereket is nehezen viseli magán, az jobb, ha a telefonjával is óvatosabban bánik.
Síszövetség: Egy évtized munkáját húzzák le a wc-n Kiabálás, ajtócsapkodás, tülekedés vezette fel a síszövetség tegnapi rendkívüli közgyűlését. Több klub mellett a sportág legismertebb alakja, Miklós Edit, az őt Magyarországra csábító Kaszó Klára és a korábbi főtitkár, Kapitány Ildikó sem jutott be az eseményre. A botrányt az okozta, hogy az áprilisban leváltott Bajai András elnök olyan közgyűlést hívott össze, ahol a teljes létszámú tagság helyett 15-en akartak döntéseket hozni, és hogy ezt nyugodtan megtehessék, két megtermett biztonsági őrrel tartóztatták fel a bejutni akarókat.
Házi pácban érlelt, ropogós csirkecomb zöldségágyon: egyszerre sül a köret és a hús Ha a fűszeres, zöldségágyon sült csirkecombot választod főfogásnak, nem kell sokáig a tepsi mellett ácsorognod.

Tömlöcbe zárták Lukakut a francia zsandárok Gundel Takács Gábor vb-blogja az Origón.
Gundel Takács Gáborban örökre megmarad édesapja hiánya Tizenegy év után tért vissza az Áll az alku stúdiójába Gundel Takács Gábor, aki ugyan félt, hogy ennyi idő után már nem fog neki jól állni a műsor, a számára nagyon fontos ˝külső kontrolltól˝ azaz a r...
A videobíró használatán még mi is összevesztünk Gundel Takács Gábor és Vanczák Vilmos a berendezés pártjára állt, Lantos Gábor ellene érvelt. Szpíker Korner.

Top hírek:
Tolvai Reni smink nélkül - Egész másképp néz ki a több réteg festék alatt Képeken öt fiatal, magyar énekesnő kifestve és smink nélkül.
Szabolcsban így készítik: a nyári töltött káposzta bevált receptje A szabolcsi töltött káposzta igazi ínyencség. Nagyanyáink elsősorban a nyári konyhában, hatalmas adagokban főzték.
50 felett kezdtek el modellkedni, azonnal berobbantak a szakmába Megmutatják, hogy sosincs késő újdonságba kezdeni: ők ötven felett váltak elképesztően sikeres modellé.
A sors útjai - 38. rész Fernanda állapota Fernado Úrnak hála stabilizálódik. Carlos próbálja elmondani Pedronak, hogy mi történt a családjával. Amelia élet és halál között lebeg de a baleset előtt még elmondta Fernandanak, hogy nem Pedro az apja. Fernando Úr memóriája egyre rosszabb.
Férjek gyöngye - III. évad 21. rész Doug szülei gyors látogatásra érkeznek a városba, de az ajándékokon kívül egy végrendeletet is magukkal hoznak, hogy fiuk írja alá nekik.
Fatmagül - 111. rész Deniz és Fahrettin hazautazik. Kerim kezd megenyhülni az apja felé, szeretne elbúcsúzni tőlük a reptéren. Resat Yasaran sajtótájékoztatót tart, ahol mindent megtesz, hogy Fatmagül ellen hangolja a közvéleményt.