Egy nagyon egyszerű kérdést tettünk fel a magyar zenészeknek

Arra voltunk kíváncsiak a Fonogram-gálán, hogy a zenészek mennyire emlékeznek az eddigi győztesekre. Semennyire, de azért köszönik a szakmának.

2018. március 8. 7:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Ritkán nyíló vitrinek, megelevenedő hangszerek Négyszáznál is több helyszínen majdnem 2200 eseménnyel, számos egyedi, erre az alkalomra összeállított programmal várták a múzeumok országszerte a kultúra rajongóit a 16. Múzeumok éjszakáján.
Bevállalta: így néz ki smink nélkül az ötvenéves Kylie - fotók Kylie Minogue májusban betöltötte az ötvenet - ez azonban egy cseppet sem zavarja abban az énekesnőt, hogy egy-egy különleges alkalommal smink nélküli fotózást is bevállaljon. A sztár, aki rendkívül ad a külsejére, a napokban lebbentette fel a fátylat legutóbbi klipje, a Golden egyik nagy forgatási titkáról.
Durván drágulhat a kenyér Kétszámjegyű áremelést vár az ágazat. 
Soltész Miklós: az elmúlt években tovább erősödött a lengyel-magyar barátság A lengyeleket és a magyarokat sok évszázados, különleges kapcsolat köti össze, amely nehezen megmagyarázható, hiszen egymás nyelvét nem értjük mondta az államtitkár.
300 ezer csecsemőt rabolhattak el Spanyolországban A héten állítják bíróság elé az első orvost a hírhedt babalopási botrányban.
Nyaralás kamasszal: hogyan tehető számára vonzóvá a családi kiruccanás? Van az az időszak, amikor ez sem egyszerű.

Top hírek:
Trump: visszatoloncolás jogi eljárás nélkül Az amerikai elnök szerint az illegális határátlépőket azonnali hatállyal vissza kellene küldeni oda, ahonnan jöttek.
Kolumbia kiütéses sikere után Lengyelország búcsúzott A lengyelek nagyon gyengén játszottak, Jamesék még továbbjuthatnak.
LMP: csökkenjen az alapvető élelmiszerek áfakulcsa Csárdi Antal szerint az élelmiszerek egész körét kéne az 5 százalékos áfakulcs alá bevonni.
Metrókamu: a DK feljelentést tesz Az ellenzéki párt szerint bűncselekményre utalnak az internetre kikerült fotók: egy új szerelvényekről szóló tenderen az orosz gyártó el sem indulhatott volna.
Ennyiért árulja budai luxusházukat Klapka György özvegye A házban minden volt férjére emlékezteti, ezért ad túl rajta....
Orrtörést szenvedett Sebastian Rudy a svédek elleni mérkőzésen Rudy a stadionból távozva újságíróknak elmondta, vasárnap röntgenvizsgálat vár rá, hogy megállapítsák, milyen komoly a sérülése. Hozzátette, nehezen kap levegőt, komoly fájdalmai azonban nincsenek.