Egy nagyon egyszerű kérdést tettünk fel a magyar zenészeknek

Arra voltunk kíváncsiak a Fonogram-gálán, hogy a zenészek mennyire emlékeznek az eddigi győztesekre. Semennyire, de azért köszönik a szakmának.

2018. március 8. 7:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Katy Perry még kapni fog ezért a csókért videó Az amerikai énekesnő az American Idol egyik meghallgatásán csókolta meg az egyik jelentkezőt. A srác szemmel láthatóan félénk volt, és mint később kiderült, nem is érintette túl jól Katy Perry nyomulása.
Itt az új előzetes: elszabadul a pokol az új Bosszúállók-moziban Befutott a Végtelen háború új, minden eddiginél több részletet mutató második trailere.
Thaiföld és Malajzia együtt épít falat közös határukon Így akarják megfékezni a bűnözést és emberkereskedelmet.
Megválasztották Horst Seehofer utódját Markus Söder a német tartomány 11. és legfiatalabb kormányfője a második világháború óta. A 169 tagú Landtagban 99 képviselő szavazott rá.
Kihalhat az ausztráliai púposdelfin Az ausztráliai púposdelfin sürgősen védelemre szorul, hogy elkerülhesse a kihalást.
Eszébe ne jusson ezeket a kávéjába tenni A probléma a kávéfogyasztással kapcsolatban a hozzáadott cukrokkal és a mesterséges, sok esetben mérgező adalékanyagokkal terhelt egyéb ízesítőkkel van. ...

A Fonogram-díj idei jelöltjei A díjakat a múlt év legjobb zenei teljesítményeit nyújtó előadóművészeknek ítélik oda.

Top hírek:
Áll az alku - 2018. 03.15. - 59. adás 1. rész Az ünnepi estén a játékosok is nemzeti színekbe öltöztek. A régi-új játékosként üdvözölt Bálint után, Zsana a körömkirálynő kezdte meg az alkudozást. Hogy mit rejt a 13-as táska, a folytatásban kiderül...
Bayer Zsolt lefaszszopózta az ellentüntetőket A Mérce kérte meg a Békemenetet vezető Bayer Zsoltot, hogy kommentálja a Szolidaritás ellentüntetőit, akik rákosista indulókat játszottak a
"Most kell talpra állni!" - Ellenzéki nagygyűlés a Fővám téren (videó) Kövesse tudósításunkat percről percre!
Kamuméter: hisz-e Orbán Viktor a szeretet erejében? Állítja, hisz, de utána és előtte is gyalázta ellenfeleit március 15-i beszédében. Ön mit gondol?
Megfúrták az OTP romániai bankvásárlását Csányi Sándor bankja egyelőre nem lesz a 8. legnagyobb pénzintézet a szomszéd országban.
A nyugati nagyhatalmak elítélték Oroszországot az idegméreg bevetése miatt A délnyugat-angliai Salisburyben idegméreggel elkövetett gyilkossági kísérlet egyetlen hihető magyarázata az, hogy a történtekért Oroszországot terheli a felelősség - áll a brit, az amerikai, a francia és a német kormány Londonban ismertetett közös nyilatkozatában.