Melania Trump élete nehéz a férje szexbotránya után - Az elnök őszinte vallomása

Trump bevallotta, hogy nem könnyű most a feleségének.

2018. március 13. 6:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Melania Trump ellenzi a migránsgyerekek elválasztását Újságírók megnézhették azt a dél-texasi raktárépületet, ahol a határrendészet ketrecben több száz fiatalt őriz.

Melania Trump ilyen szexi fotózásokat is bevállalt - First ladyként ezt nem tehetné meg Melania Trump számos bikinis fotózásra igent mondott.
Meghan Markle-t kicserélték egy robotra? Melania Trump után a hercegnét is.
Az amerikai first lady nem utazott el Kanadába Melania Trump amerikai first lady nem utazott el Donald Trump elnökkel együtt a G7-es országcsoport kanadai csúcsértekezletére, és nem lesz ott a jövő héten Szingapúrban sem, ahol Donald Trump és ...
Hova tűnt Melania Trump 25 napra? Összeszedtük a legérdekesebb elméleteket.

Mindenki megnyugodhat: Melania Trump előkerült Egy hónapig kerülte a nyilvános megjelenéseket Donald Trump felesége. Mostanáig kellett nélkülözni.
Otthon marad a First Lady Melania Trump szóvivője szerint az asszonyt embóliával kezelték.
Így fest Melania Trump anyukája - Amalija 72 évesen is gyönyörű Melania Trump anyukájától örökölte a szépségét.
Melania Trump azt üzeni, minden oké, de senki nem hisz neki, joggal Sőt, attól tartanak az emberek, hogy még a Twittere közelébe sem engedik, hanem a nevében írogat valaki más. Nem is akárki.
Melania Trump nem félt megmutatni a dekoltázsát Így ma már nem láthatjuk őt többé A stílusa és az arckifejezése is rengeteget változott Melania Trumpnak 1998 óta.
Lehetséges, hogy Melania Trump orosz kém? A legújabb összeesküvés-elmélet szerint feltehetően az, és erre néhány bizonyíték is akad.