Melania Trump élete nehéz a férje szexbotránya után - Az elnök őszinte vallomása

Trump bevallotta, hogy nem könnyű most a feleségének.

2018. március 13. 6:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A first lady a legnagyobb internetes vállalatokkal tárgyalt Melania Trump, az amerikai elnök hitvese fellépést ígért kedden az internetes zaklatás ellen.

Friss hírek
Így néz ki ma Betty, a csúnya lány! Az egész világ azért szorított, hogy beteljesülhessen az ő szerelme is. A Betty, a csúnya lány főszereplőjét ma nem ismernéd fel az utcán.
A betolakodó - 37. rész Vanessa megtudja, hogy Santiago felesége nem Veracruzban él. Junior pénzt ajánl fel Lupitának. Violeta azzal fenyegetőzik, hogy mindenkinek elmondja, látta Virginiát egy idegen férfival. Alirio úr megfenyegeti Carlos Albertót. Rodrigo úr megtudja, hogy a fia és Virginia szerelmesek egymásba.
A tengernek is megmutatta gömbölyödő pocakját Nagy Adri - fotó A hatodik hónapban jár a 30 éves énekesnő, aki az igazán fitt és aktív kismamák csoportját erősíti, ugyanis hiába az egyre nagyobb pocak, Adri simán bevállalta a csomagolást, és a több mint öt órás repülőutat, hogy egy kis D-vitaminhoz jusson. Instagram-képei szerint épp a napsütötte spanyol szigeten, Tenerifén sütteti magát, de Madridot is bejárta a fotók tanúsága szerint.
˝Harapós beavatás˝ vár Muczykára, az Áll az alku új játékosára! A szava is elállt a Martin helyére érkező Muczykának, amikor Gundel Takács Gábor közölte vele, hogy az Áll az alkuban van egy különleges beavatási hagyomány, amelyet rendre Zolika végez el az újakon... Hogy pontosan mire gondolt a műsorvezető, az kiderül a videóból! 
Bizony, rovar van az élelmiszerekben: egyértelműen kiderül a címkéről A rovarszármazékok már most ott vannak a leghétköznapibb ételekben.
A test minden porcikáját gyógyítja a medvehagyma Eljött a tavasz, és vele együtt a medvehagyma-szezon is.

Mégis hogy kaphatta meg a zseniknek járó Einstein vízumot Melania Trump? A first lady tán titokban Nobel-díjat kapott azért, hogy egy másfél méteres bálnával, bikiniben pózolt a Sports Illustrated cimlapján? Nos, aligha.
Melania Trump földig érő csipkeruhában bálozott - Ilyen gyönyörű volt az este A Kormányzók bálján tündökölt a first lady.

Top hírek:
Nem várt meglepetést hozott a márciusi tél: legalább valami jó is van benne Feketetorkú szürkebegyet figyeltek meg Magyarországon, amire korábban még sosem volt példa.
Visszahozták a halálból: öt percig járt a másvilágon János Visszatért a klinikai halálból Matók János székesfehérvári újság­író. Ott számos elhunyt családtagjával találkozott, édesapja mosolyogva hívta őt: gyere, várunk!
Francia élményvacsora világszerte Tojás kardamommal és kaviárral vagy rombuszhal párolt édesköménnyel. Ezeket is felszolgálják ma a Francia Rezidencián a Franciaország ízei program alkalmából. Hasonlóképpen teszik ezt öt kontinens 150 országában ma este. Így akarják népszerűsíteni a francia gasztronómiát ...
Már Sinatra is szelfizett - 1930-ban ilyen vicces fotót csinált magáról Habár most jöttek divatba a szelfik, a sztárok már régen is csinálták őket.
Horoszkóp: Március 22., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 22-én is!
Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Bakok nagyképűsége mindent elront, a Halak párt találnak Kíváncsi vagy, mi vár rád szívügyek terén a hétvégén? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot, előrejelzésünk március 23-tól 25-ig tart.