Képeken Bulgária kővé vált erdeje: a tudósok szerint talán így keletkezhetett

Pobiti Kamani a látszat ellenére nem emberi kéz munkája.

2018. március 13. 12:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Terror Franciaországban: Hűtőkamrában rejtőztek el a rémült vásárlók Miután egy fegyveres egy autóból rálőtt négy rendőrre a franciaországi Trebes településén, Allah akbar kiáltással berontott egy közeli szupermarketbe, ahol túszokat ejtett. A friss jelentések szerint két ember halhatott meg a terrortámadás során, a túszok - egyetlen csendőrt leszámítva - azonban most már nincsenek az épületben.
5 hiba, amitől foltosak maradnak az edények a mosogatógépben: nem szabad elfeledkezni róluk A mosogatógép nem tisztít szépen, ha nem figyelsz rá, mit hova és hogyan teszel.
Így kell 4 ujjal világrekordot csinálni videó Az örményországi Vanadzor városában élő Narek Hakobyan tartja a fekvőtámaszozás világrekordját. De nem akárhogy hajtja végre a feladatot, hanem mindössze 4 ujján támaszkodva nyomja ki magát újra és újra. Összesen 102 fekvőtámaszt tud így megcsinálni, ami mind a 10 ujj használatával is igazán becsülendő teljesítménynek számítana.
Irina Shayk egy szál ingben, Mel B pedig fejeslábasban vészelte át a nagy Los Angeles-i esőt Ritka fotók készültek a sztárokról, hiszen nem gyakran esik a kaliforniai városban.
Hivatalosan is jön a tavasz: előre jelzi az érkezését ez a hétvégi program Itt a tavaszt minden évben előre jelző GardenExpo. Felemelő hétvégi programokat mutatunk.
Ezt jelenti, ha viszket a melled Nyugi, nem kell egyből a legrosszabbra gondolnod, mert a kiváltó ok sokszor könnyebben kezelhető, mint gondolnád.

Top hírek:
Áll az alku - 2018. 03.22. - 64. adás 1. rész Róbert, vagyis Gru szállt fel az alku vonatra 2-es táskájával. A vezető jegyvizsgálóként dolgozó Robi vegyes kezdés után várta, hogy tovább robogjanak a végállomásig.
Bizony, rovar van az élelmiszerekben: egyértelműen kiderül a címkéről A rovarszármazékok már most ott vannak a leghétköznapibb ételekben.
Hol élt Jézus? Mutatjuk, hogy festenek ma a Biblia legfontosabb helyszínei A húsvét jó alkalom, hogy felelevenítsd Jézus életének fontos eseményeit.
Eltelt 2300 év, de a frizura még mindig tart: az Ellingi asszony csodálatos hajfonata Egy farmer fedezte fel a lápi testet: az Ellingi asszony frizuráját különös módon megőrizte az idő.
Mariah Carey borzasztóan viselkedett - A műsorvezető így állt rajta bosszút Bevallotta, mit művelt az énekesnő otthonában.
Melania Trump mély dekoltázsán ámultak - First lady-ként ilyen ruhát már nem vehetne fel Melania Trump ezeket a ruháit már nem viselhetné, nagyon merész stílust követett.