A no-go zónákról már nem lehet hazudni - de van, amivel még próbálkoznak

A migránsok a nyugati nagyvárosok belsejét kezdik elfoglalni.

2018. március 13. 15:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Bezáratnák Párizs első szexbababordélyházát Baloldali és feminista aktivisták szerint a hely a nemi erőszakot népszerűsíti. Nemrég Magyarországon is hasonló hely nyílt.
Roadshow eredmény nélkül Az egyeztetésről Vona tegnap a Hír TV-ben azt mondta: a Jobbik egyedül indul a választásokon, helyi szinten sem köt megállapodásokat.
Rengeteg szíriai keresztény voksolhat a bevándorlásellenes holland pártra Szerdán önkormányzati választásokat tartanak Hollandiában, és a jelek szerint rengeteg szíriai keresztény fog a bevándorlásellenes Szabadságpártra szavazni.
Valószínűleg egy ideig olcsóbb lesz a tej A természetes termelési csúcs, illetve az európai kibocsátás növekedése árcsökkenést idézhet elő.
Újabb kerületben a közéleti újságnak nevezett fideszes propaganda Jelen Tamás fideszes jelölt a lap főszereplője.
Megújul a Veszprémi Petőfi Színház és környezete Az épület a tervek szerint 2021-re épül újjá.

Top hírek:
Egy busz és egy kamion karambolozott a 86-oson, tíz ember megsérült Jánossomorja és Bősárkány között lezárták a főutat.
Nem vett részt a Fidesz a nemzetbiztonsági bizottság ülésén Szél Bernadett nemzetbiztonsági kockázatot jelent Németh Szilárd szerint.
Fél méter havat és tornádókat hoz az amerikai szupervihar A komplett keleti partot végigszántja a vihar, ami délen már súlyos károkat okozott. Északabbra pedig Szibéria fog beköszönteni.
Megcsinálták a Tesla Hungary-féle facebookos átverés tökéletes paródiáját, de sokan még ennek is bedőlnek "A szövegértés komplex fogalom, amely a szövegekkel folytatott párbeszédet, az olvasó tapasztalatainak integrálását, az egymásra épülő gondolkodási műveletek alkalmazását is magában foglalja" szól a definíció. Úgy tűnik, az alábbi, paródinak szánt bejegyzés kapcsán ezreknél akad el valahol ez az összetett folyamat.
A CSM Bukarest edzője lesz Ambros Martín A Győri ETO női kézicsapatának mestere az egyik legnagyobb riválisához távozik a nyáron.
Újabb fideszest marasztalt el az NVB iskolában kampányolás miatt Narancsot és tollat osztogatott László Tamás fideszes képviselőjelölt Budapesten egy iskola előtt, az NVB szerint ez jogellenes.